Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali le-a pus gând rău urșilor. Vrea să intre în politică, să schimbe și legea sportului

Gigi Becali le-a pus gând rău urșilor. Vrea să intre în politică, să schimbe și legea sportului
Omul lui Dumnezeu, Gigi Becali a anunțat că vrea să schimbe multe legi care nu îi sunt pe plac, inclusiv legea sportului. Are de gând să se ocupe și de urșii care se plimbă nestingheriți în căutare de hrană.

Gigi Becali vrea să facă ordine în legile din România și singura metoda ca acest lucru să se întâmple este să revină în politică. Latifundiarul pare hotărât să facă pasul și spune că va avea grijă să rezolve pentru totdeauna și problema urșilor.

I-a făcut pe membrii USR „handicapați” și „sataniști”

Gigi Becali a dat vestea cea mare: revine în politică. Patronul FCSB e supărat pe legile din România, fiind nemulțumit mai ales de legea sportului. Afaceristul a avut câteva cuvinte nepotrivite și la adresa partidului USR, numindu-i pe cei care fac parte din el „handicapați” și „sataniști”.

Becali este necăjit și pentru că echipa de fotbal pe care o finanțează – FCSB – nu poate juca pe Arena Națională în timpul verii, pentru că cel mai mare stadion al țării găzduiește concerte.  

Gigi Becali: „Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert

Gigi Becali revine în politică și vrea să schimbe legile

„O să candidez, vreau să fac niște lucruri, să bag niște legi în toate domeniile. Mai ales în legea sportului. Nu există pe glob să ai stadion și să faci concert. Faci, dar când nu se joacă fotbal. Nu mă interesează. Dacă e fotbal, oamenii fac fotbal, nu concert. Hai să gândim logic dacă avem inteligență.

Bucureștenii vor să o vadă pe FCSB, nu concert. Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert. Să vadă concert, dar stadionul e pentru fotbal. Tot ce nu e în regulă, eu voi repara. Să vedeți voi ce fac sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei! Noi nu luăm milioane de euro din cauza lor”, a spus Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

„Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”

Nu în ultimul rând, Gigi Becali spune că animalele au drepturi mai mari decât oamenii, așa că vrea să se ocupe și de urșii care au fost lăsați să facă ce vor.

„Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni. Dacă un urs omoară un om, eu omor ursul. Sunt drepturi mai mari pentru animale decât pentru oameni. Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”, susține latifundiarul.

 E posibil, așadar, ca Gigi Becali să candideze la alegerile parlamentare din acest an. După atacul la USR și ideile enunțate, probabil se înscrie în AUR, partid cu șanse mari de a intra în Parlament cu o garnitură mărișoară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre