Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali, mărturisire emoționantă despre soția sa Luminița, la 30 de ani de la căsătorie

Gigi Becali, mărturisire emoționantă despre soția sa Luminița, la 30 de ani de la căsătorie
Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când soția lui Gigi Becali îi este alături. I-a dăruit trei fiice, acum tinere femei, cea mare așezată la casa ei. Prezență discretă în viața publică, Luminița Becali este un personaj aparte, dar relația pe care o are cu soțul ei este cu adevărat specială.

Gigi Becali face o mărturisire emoționantă despre soția sa Luminița, la 30 de ani de la căsătorie. Chiar dacă nu se duce decât rar cu Luminița la evenimente publice, Gigi Becali are o opinie aparte despre nevasta sa despre care, în trecut spunea că „bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”.

Cu 12 ani diferență de vârstă între ei, cei doi au fost hărăziți unul altuia încă de când s-au născut. Familiile lor au vrut să respecte o tradiție străveche, care se pierde în istorie.

Gigi Becali, mărturisire emoționantă despre soția sa Luminița, la 30 de ani de la căsătorie

Gigi Becali avea 26 de ani atunci când a cunoscut-o pe Luminița, ea fiind atunci doar o adolescentă de 14 ani. Bunicii lor trăiau în aceeași casă și așa au pus la cale totul. De fapt, cei doi soți sunt rude îndepărtate. Mai precis, sunt verișori de gradul al treilea. Așa cum a spus și în trecut, Gigi Becali e complet dedicat familiei. „Tot ce îţi rămâne, e familia şi copiii”, a spus patronul FCSB. Într-un interviu acesta a vorbit despre cum se raportează la jumătatea sa, femeia alături de care, anul acesta, va celebra 30 de ani de la cununie.

Credincios implicat, Becali a citat din învățămintele biblice. Decât să i se întâmple, Doamne ferește, ei, ceva, ar prefera ca el să moară. E ferm cu asta.

„Pe nevasta mea o iubesc. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevasta mea, mai bine mor eu! Să trăiască nevasta mea, pentru copiii mei. Eu îmi iubesc femeia. Știu așa: capul meu e Hristos, iar eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să îmi dau viața pentru femeie”, a declarat Gigi Becali în cadrul unui interviu.

Soția lui Gigi becali a strălucit la nunta fiului lui Gică Hagi, într-o rochie albă, elegantă (Sursa foto|: PRO Sport)

La finele anului trecut, Luminița Becali a fost o apariție care a întors privirile la nunta lui Ianis Hagi. Ea a mers la petrecere alături de soțul ei și a optat pentru o ținută elegantă, albă, lăsându-și liber părul de lungime medie, în bucle largi.

Sursa foto: Instagram, PRO Sport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre