Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali a descoperit elixirul sănătății. Dieta lui îl ține departe de medici

Gigi Becali a descoperit elixirul sănătății. Dieta lui îl ține departe de medici
La 65 de ani, Gigi Becali arată foarte bine. Latifundiarul și-a schimbat nu doar viața, ci și dieta și spune că se simte mai bine ca niciodată. Iată ce se afla în farfuria afaceristului.

Gigi Becali a recunoscut că în tinerețe erau rare momentele în care refuza vreun preparat delicios. De ceva vreme însă, are o altă dietă care-l ajută să aibă o sănătate de fier. La toate aceste lucruri s-a adăugat și postul pe care Becali îl ține fără să crâcnească, pentru că îl iubește pe Dumnezeu mai presus de orice.

De la micul dejun nu lipsesc niciodată ouăle de prepeliță sau fazan

Chiar dacă își  poate permite orice bunătăți pe masă, Gigi Becali mănâncă rar carne și doar dacă animalul pe care-l consumă a fost în curtea lui. De la micul dejun nu lipsesc niciodată ouăle de fazan sau prepeliță și, bineînțeles, brânza. În ceea ce privește ouăle de găină, Becali nu mai vrea să le consume, pentru că „au colesterolul mai mare”.

Gigi Becali nu renunță niciodată la brânză

Preparatele care stau pe farfuria afacerilor l-au făcut să aibă o inimă care are „putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred. Deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii”.

„Mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie”

Carnea și mezelurile Becali le consumă rar și doar dacă „tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri”. Gigi Becali nu știe cum să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru că „mi-a schimbat patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos”. Iar fericirea e deplină pentru Gigi Becali, care a mărturisit că „acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”.

Lui Gigi Becali îi place și peștele

Nu multă lume știe că Gigi Becali e pasionat și de pescuit și-i place să mănânce pește prins de el. A circulat și un banc cu Gigi Beacali pe această temă.

Lumea nu știe, dar Gigi Becali are, în afară de oi și fotbal, încă o mare pasiune: pescuitul. Ori de câte ori are ocazia, îi place să dea la pește.

Se duce Gigi Becali la pescuit… Coboară din mașină. Scoate mulineta de aur cu fir de mătase și ac de diamant și dă la pește. Când, ia să vezi minunăție: prinde Becali peștisorul de aur.

– Ptiuuuuu….!

La care peștișorul îi zice:

– Știi… eu sunt peștișoru` ăla de aur cu alea trei dorințe…

Gigi Becali se uită la el, zâmbește ușor și-i spune:

– Mmm… Bine bă, hahaleră, spune ce vrei…

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre