Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, pe urmele lui Gigi Becali. Le-a dat vestea românilor

Claudia Pătrășcanu, pe urmele lui Gigi Becali. Le-a dat vestea românilor
De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a apropiat mult mai mult de Dumnezeu. Acum le-a dat fanilor o veste la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Claudia Pătrășcanu simte nevoia să-și ușureze sufletul după o perioadă în care nu i-a fost tocmai ușor și a dat o veste. S-a gândit că ar fi momentul să stea o perioadă la mănăstire. În acest fel ar putea să țină Postul Crăciunului așa cum scrie la carte, s-ar ruga așa cum n-a mai făcut-o niciodată și s-ar regăsi. Claudia Pătrășcanu a explicat, totodată, că așa vede ea postul: nu doar renunțare la produsele culinare, ci să stai cât mai departe de oameni, unde să fii aproape de Dumnezeu.

„Să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni”

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… Să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă. (…)

Claudia Pătrășanu vrea să se retragă la mănăstire

„Ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți„

Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni. Și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire. Să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a povestit artista.

„N-aș vrea să fiu judecată”

Claudia încă nu știe unde va merge, dar va alege mănăstirea tot  cu sufletul. „Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău. N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mai spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre