Parada bancnotelor de 500 de lei la botezul familiei Becali. Nepoata latifundiarului a fost creștinată într-un eveniment luxos

Parada bancnotelor de 500 de lei la botezul familiei Becali. Nepoata latifundiarului a fost creștinată într-un eveniment luxos
Ziua de sâmbătă a fost una specială și plină de emoții pentru Gigi Becali și familia sa. Patronul FCSB și-a creștinat a doua nepoată, pe care i-a dăruit-o fiica lui cea mare, Teodora, în vârstă de 27 de ani. 

Măcar pentru o zi, Gigi Becali pare că a uitat de problemele din fotbal și a aruncat cu bani. La propriu, de fericire că își duce în fața lui Dumnezeu a doua nepoțică. Ajuns la biserică în limuzina sa, Becali a coborât cu un teanc generos de bancnote de 500 de lei în aceeași mână de care avea și mătăniile atașate. A început împărțirea banilor imediat ce s-a dat jos din mașină. A dat bani, pentru început, unui cerșetor și unui parcagiu, câte o bancnotă fiecăruia.

Gigi Becali și ginerele, îmbrăcați ca niște modele de pe podium

Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu se uită la bani. Este știut că patronul de la FCSB își cumpără costume de la un magazin renumit din Londra. Presa a consemnat că a avut facturi și de 100.000 de euro pentru haine. Tras la patru ace, așa a apărut Gigi Becali la botezul nepoatei sale, și era vădit emoționat. Nici ginerele latifundiarului nu s-a lăsat mai prejos. Se vede că socrul e un exemplu pentru ginere. Tânărul  tânărul a purtat o ținută neagră complet, cu o excepție:  un sacou gri cu un imprimeu elegant.

Supranumit „prinţişorul din Dobroeşti”, ginerele lui Gigi Becali, Mihai Mincu provine dintr-o familie bogată. În 2017 a intrat în lumea afacerilor. A început să vândă haine, ceai și cafea, iar la scurt timp și-a mai deschis o firmă ce are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Se spune că Becali pur și simplu îl adoră pe acest ginere al său și e mândru și fericit de alegerea pe care a făcut-o fiica sa, Teodora. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali în urmă cu doi ani.

Teodora și Mihai Mincu și-au botezat fetița, apoi au tras la Hilton, unde urma petrecerea. Gigi Becali și-a făcut, ca de obicei, o apariție ”triumfătoare”! A fost ”inima” evenimentului, de altfel, cerc s-a făcut în jurul lui atunci când a ajuns. Pe rând, ceilalți invitați au sosit la locul stabilit, între care Alexandra. Ce ținută a abordat sora Teodorei?CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Mătușa micuței creștinate, apariție de mireasă la Hilton

Slujba de botez a nepoatei lui Gigi Becali a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Tot acolo s-a ținut și botezul primei nepoate a patronului FCSB. La serviciul religios au participat doar membri ai familiei. Apoi, tot alaiul s-a mutat la Hilton, unde a avut loc petrecerea cu invitați.

Mătușa micuței creștinate a avut și ea o apariție senzațională. Semn că bunul gust se moștenește în familie. Dar și că se uită atent la ce se întâmplă în lume, la evenimentele cu covor roșu. Alexandra Becali a adoptat ultimul trend în materie de apariții, și anume a optat pentru o rochie albă, ca de mireasă.

Alexandra Becali, 26 de ani, sora mai mică a Teodorei, a fost adusă cu Bentley-ul de către Ionuț Luțu, aghiotantul finanțatorului de la FCSB, scrie Cancan.ro. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a purtat o rochie albă, din dantelă, care urmărea linia corpului, fără mâneci. A completat ținuta cu un colier fin cu diamante, o geantă Chanel și sandale în culoare nude.

Sursa foto: Cancan.ro