Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali nu vrea să-l supere pe Dumnezeu. A luat o decizie dramatică

Gigi Becali nu vrea să-l supere pe Dumnezeu. A luat o decizie dramatică
Gigi Becali e tot mai aproape de Dumnezeu și a luat o decizie pe care spune că o va respecta. Consideră că e cel mai bine așa.

Latifundiarul Gigi Becali e schimbat total și vrea să se țină de cuvânt. De data asta, nu va mai da înapoi.

Gigi Becali, decizie finală. Nu vrea să-l supere pe Dumnezeu

Într-un interviu recent pentru Total FM, Gigi Becali a mărturisit că e ultima dată când va mai vorbi cu presa. El se va retrage definitiv din viața publică. A înțeles că nu îi folosește la nimic să critice, să judece, să supere pe cineva și vrea să stea cât mai aproape de Divinitate.

„Cu siguranță, nu mai supăr pe nimeni”

„Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică. La ce îmi folosește?

Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a declarat Gigi Becali.

„Nu-l poți minți pe Dumnezeu pentru ce ai făcut”

Mai mult decât atât, Gigi Becali a declarat că nimeni nu va mai afla nimic nici despre actele de caritate pe care le-a făcut sau le va face în continuare, pentru că acest lucru l-ar supăra pe Dumnezeu. „Lucrurile bune făcute de mine trebuie mediatizate pentru a da puterea exemplului.

Este adevărat că toate lucrurile eu le-am făcut din inimă cu dragoste, pentru că Dumnezeu știe, pentru că nu-l poți minți pe Dumnezeu pentru ce ai făcut. El știe scopul cu care l-ai făcut. Mai bine câștigi, dacă le faci și nu le arăți, pentru că după Dumnezeu la judecată va spune: ‘tu vrei răsplată? Păi n-ai primit răsplată de la oameni de pe pământ?”, a mai spus Gigi Becali.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre