Mr. Pink e „plătitorul șef”! Achită 70.000 euro/noapte la Monaco pentru el, surorile Gabor și fostul iubit al Dariei Radionova. Video senzațional

Mr. Pink e „plătitorul șef”! Achită 70.000 euro/noapte la Monaco pentru el, surorile Gabor și fostul iubit al Dariei Radionova. Video senzațional
Exclusivitate de senzație! Familia Pink s-a reunit în formula extinsă, adică și cu prieteni bogați alături, la Monaco. Aceștia se bucură de opulența din Principat, au vizionat Formula 1 și cheltuie bani cu nemiluita.

Mr.Pink le-a dus pe surorile Gabor la Monaco și pentru că e foarte bogat nu a închiriat orice apartament de lux ci Suita Prințului, în celebrul Hotel de Paris. Acesta măsoară nu mai puțin de 1.000 de metri pătrați, iar o noapte de cazare costă 70.000 de euro.

EXCLUSIV REȚETE ȘI VEDETE

Alături de Mr. Pink, Monica și Ramona Gabor se află și prietenul și partenerul afaceristului, cunoscutul om de afaceri de origine indiana Sheeraz Hasan. Rețete și Vedete vă prezintă în exclusivitate toate detaliile acestei vacanțe luxoase.

Acesta se recomanda ca fiind mare investitor în crypto și unul dintre cei mai tari PR-i de la Hollywood. El s-a ocupat de lansarea în spațiul public a mai multor vedete, printre care Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez și așa mai departe.

Surorile Gabor au ajuns de la Bacău, la Monaco, într-un hotel care taxează 70.000 euro pe noapte!

De altfel Sheeraz, care este tot mai apropiat de Ramona Gabor, și împreună cu care a călătorit prin Europa și Dubai în repetate rânduri, e cel care are grijă să o promoveze tot mai intens pe aceasta, pe rețelele de socializare, unde o numește deja „partenera mea în crime” și „superbitate”.

Fostul logodnic al Dariei Radionova, în anturajul lui Mr. Pink

Cu ei este si fostul logodnic al lui Daria Radionova, Pooyan. Cei doi au format un cuplu începând cu finele lunii septembrie, anul trecut, însă relația nu a durat foarte mult. Pooyan Mokhtari este un muzician arab extrem de bine cotat, bogat și a avut grijă să o răsfețe pe Daria Radionova cu cele mai scumpe branduri. În perioada relației lor își făceau cumpărăturile, aproape exclusiv de la Luis Vuitton, brandul preferat al bărbatului.

Moldovencele cuceresc milionarii lumii

În imaginile postate de Sheeraz se vede cum întreg anturajul lui Mr. Pink ia masa împreună. Probabil că, dacă la masă s-ar discuta despre România, mulți ar afla că au avut câte o iubita de pe meleagurile noastre. Moldovencele cuceresc milionarii lumii.

Daria Radionova a primit cadouri de sute de mii de euro în cele două luni de relație (plus logodnă) cu artistul arab.

Daria Radionova nu afce excepție. E varianta feminină a metodei „lover boy”. Cucerește bărbații ultra-bogați, le cheltuie banii, apoi dispar. Ea a pus mâna pe Pooyan la două luni după ce l-a părăsit pe Alex Bodi cu inelul de logodnă primit de la el, cu tot.

Și tot în imaginile  postate pe rețelele sociale de un apropiat al lui Mr. Pink, apar imagini din fața  celebrului Casino din Monaco. În față, printre alte mașini scumpe e parcat și celebrul Batmobil, care are plăcuță de înmatriculare cu număr de Ucraina.

Sursa foto / video: Instagram