Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali, pus pe fapte mari. A luat decizii la care nici că s-a gândit vreodată

Gigi Becali, pus pe fapte mari. A luat decizii la care nici că s-a gândit vreodată
Gigi Becali a luat niște decizii la care nu s-ar fi gândit vreodată. S-a confruntat însă cu niște probleme după accidentul de circulație și crede că trebuie să se implice. A făcut și o promisiune publică.

După ce a avut accidentul din 12 noiembrie, Gigi Becali a fost testat pentru consumul de alcool și substanțe interzise. Când a văzut cât durează testul, latifundiarul s-a decis: vrea să doneze Poliției Române 100 de aparate moderne, cu ajutorul cărora să fie testați mult mai rapid șoferii.

„Vreau să fac o donație de 50-100 de aparate moderne”

În acest moment, e de părere Gigi Becali, pentru că aparatele sunt vechi, conducătorii auto stau foarte mult și se pot enerva, apoi pleca de la fața locului. „ Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră (nr. la testare). Le-am promis la milițieni: „Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne”.

„Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la ora 11, înseamnă că ești nebun”

Nouă ne dau toate alea… Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e (nr. pozitiv la substanțe interzise). Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul.

Gigi Becali vrea să dea o mână de ajutor Poliției Române

 

O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți (nr. consumatorii). Eu veneam de la biserică. Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la 11 ziua înseamnă că ești nebun. Iar eu veneam de la biserică, de la Cernica. M-am îmbătat în biserică?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali nu i-a spus soției că și-a fisurat coasta 

După accident, Gigi Becali a plecat la mănăstire, dar i-a ascuns soției că are o coastă fisurată. „Să vezi, că au oprit mai mulți oameni, până la urmă i-am zis lui Luțu să vină să ia tot din mașină. Am plecat spre Pipera, pe mine m-a luat un băiat și Lutu s-a dus să scoată alea din mașină. Păi, ce, eram idiot să mai stau acolo o oră?

Cine mă reclamă pe mine? Eu sunt leu, eu nu mă sperii așa usor. Am plecat la mănăstire noaptea, nici nu i-am zis nevestei că am coasta fisurată. Și am condus toată noaptea și am venit și inapoi și nici n-am dormit. Durerea e bună. Când te doare, nu mai ai ispite.”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre