Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali spune de ce nu s-a dat jos din mașină după accidentul din trafic. Surprinde din nou!

Gigi Becali spune de ce nu s-a dat jos din mașină după accidentul din trafic. Surprinde din nou!
Cu câteva zile în urmă, Gigi Becali a avut un accident de mașină. Latifundiarul s-a comportat ca un gentleman față de tânăra care l-a lovit.

Evenimentul neplăcut a avut loc într-o intersecție aglomerată, când mașina de lux a lui Gigi Becali, un Rolls-Royce Ghost Black Badge, a fost lovită de o șoferiță tânără. Câțiva trecători prezenți la fața locului au filmat momentul și l-au postat pe conturile de socializare.

Imediat, internauții au reacționat și l-au felicitat pe Gigi Becali pentru că s-a comportat exemplar cu șoferița, nu a certat-o și nu i-a cerut nici despăgubiri. Afaceristul, care nu a fost surprins în imagini că a coborât din mașină să vadă ce s-a întâmplat, a dat primele declarații la un post de televiziune, privind accidentul de mașină.

„Dacă nu are nicio zgârietură mașina, unde-i accidentul?”

„Eu eram la stop și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că m-a atins, dar eu n-am simțit, m-am dat jos nu avea nimic, nici mașina ei, nici mașina mea. Nu, nimic, în niciun fel. Nu s-a întâmplat nimic. Înțelegere pe ce?

Mașina lui Gigi Becali, de jumătate de milion de euro. Sursă foto: Cancan, Gsp

Eu nu am simțit că s-a atins ceva, cică a crezut ea că s-a atins de bara aia, dar eu nu cred că nu avea cum, adică simțeam și eu, nu? Așa poți să filmezi orice și să zici că e accident, dacă n-are mașina nimic, unde-i accidentul? Dacă nu are nicio zgârietură mașina, unde-i accidentul?”, a mărturisit Gigi Becali.

Cât costă mașina lui Gigi Becali

Superbul Rolls-Royce Ghost Black Badge, mașina care a fost lovită de șoferița tânără e visul oricărui român. Bolidul are 592 de cai putere și poate să atingă suta de kilometri pe oră în doar cinci secunde. Viteza maximă este de 250 km/h. Cât privește prețul pentru o asemenea bijuterie, acesta începe de 380.000 de euro, iar cine dorește să aibă toate dotările, ar putea scoate buzunar aproape o jumătate de milion de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre