Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Hadid și Zayn Malik, prima apariție publică în timpul sarcinii. Unde va naște supermodelul

Gigi Hadid și Zayn Malik, prima apariție publică în timpul sarcinii. Unde va naște supermodelul
Gigi Hadid și Zayn Malik au ajuns la New York, iar supermodelul radia mai frumos ca niciodată, datorită bebelușului care urmează să vină pe lume.

Gigi Hadid a sosit la New York strălucind la brațul iubitul ei, cu puțin timp înainte ca copilul lor să se nască. Supermodelul în vârstă de 25 de ani și-a înduioșat fanii deoarece a făcut o apariție publică pentru prima dată în multe luni după ce a anunțat că este însărcinată.

Ea a zâmbit de pe scaunul pasagerului al unei mașini, alături de Zayn Malik, în timp ce s-au plimbat prin oraș. Ieșirea ei publică lasă de înțeles că naște în New York.

Gigi arăta mulțumită în timp ce bodyguard-ul o ducea în siguranță la destinație. Vedeta a optat pentru un aspect natural, fără machiaj și cu părul prins într-o coadă de ponei elegantă.

A fost lipită de telefonul ei în timpul călătoriei cu mașina, dar și-a ținut burtica ascunsă. Gigi a dezvăluit că așteaptă un bebeluș în cadrul emisiunii The Tonight Show, a lui Jimmy Fallon. De atunci, și-a păstrat sarcina incredibil de privată.

Gigi Hadid va naște la New York

Nu este confirmat când se va naște copilul lui Gigi și Zayn, dar fanii comentează subiectul pe Twitter după călătoria lor la New York. Expresia „Zigi” este în tendință pe rețeaua de socializare.

„Zayn va fi tată în orice zi de acum. Un mini Zayn, voi realizați?!”,„ De abia aștept să văd fetița lui Zayn și Gigi, oare va fi model sau cântăreață? Poate ambele!”, „Zigi sunt pe cale să devină părinți. Acesta este un omg real”, spun fanii cuplului.

De ce a ținut Gigi Hadid sarcina ascunsă?

Gigi a discutat despre motivul pentru care își păstrează sarcina atât de privată, deoarece fanii au pus numeroase întrebări în legătură cu bebelușul ei.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru toate comentariile pozitive și întrebările voastre și vreau să știți că suntem bine și în siguranță. Totul merge minunat și vă iubesc. Apreciez aceste comentarii pozitive. Mulți oameni sunt derutați deoarece nu împărtășesc mai mult, dar sunt însărcinată în timpul unei pandemii. Evident, sarcina mea nu este cel mai important lucru care se întâmplă în lume. Acesta este motivul pentru care am simțit că nu este ceva ce trebuie să împărtășesc. Mă bucur împreună cu familia și prietenii mei. Evident, o mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului la începutul carantinei și asta încă se întâmplă, apoi ne-am concentrat pe mișcările Black Lives Matters și am crezut că prezența noastră pe social media ar trebui folosită pentru asta”, spune supermodelul pe contul ei de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre