Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Hadid ține secret că a născut? Un mesaj de la Bella Hadid i-a alertat pe fani

Gigi Hadid ține secret că a născut? Un mesaj de la Bella Hadid i-a alertat pe fani
Fanii surorilor Hadid speculează că este posibil ca Gigi să fi născut, pe baza unei fotografii postate pe Instagram de către sora ei mai mică Bella. În imagine, surorile își mângâie burta în timp ce se află la ferma familiei lor din Pennsylvania.

Modelul a descris fotografia cu: „11 iunie 2020 … două chifle în cuptor, cu excepția mea, a mea este de la burger, iar a lui Gigi este de la @zayn. Vă iubesc pe amândoi atât de mult, nu mă pot opri din plâns”. Mama lui Gigi, Yolanda Hadid, menționase anterior că data la care Gigi urmează să nască va fi cândva în septembrie. 

Fanii speculează că Gigi Hadid a născut

Postarea sinceră i-a lăsat pe unii dintre fani să creadă că avea un mesaj mai profund: „Așteaptă! Înseamnă asta că Gigi a născut copilul?”, a scris un fan în timp ce altul a spus, „cum ar fi dacă Gigi ar da naștere acum”. Familia nu a comentat subiectul din motive de confidențialitate!

https://www.instagram.com/p/CFKl3eRg-Ri/?igshid=ni037jxbcfg1

Gigi Hadid este însărcinată încă din februarie iar știrile despre sarcina ei nu s-au dezlănțuit până în aprilie. Gigi a explicat în trecut de ce și-a menținut sarcina offline în timpul unui Instagram Live în iulie. 

„Evident, cred că o mulțime de oameni sunt confuzi de ce nu împărtășesc mai mult, dar sunt însărcinată într-o pandemie, ca și cum sarcina mea nu este cel mai important lucru care se întâmplă în lume. Acesta este un motiv pentru care am simțit că nu este ceva ce trebuie să împărtășesc cu familia și prietenii mei. Evident, o mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului care a fost la începutul carantinei și încă se întâmplă. Apoi a apărut mișcarea BLM [Black Lives Matter] și am crezut că prezența noastră pe social media ar trebui folosită pentru asta”, a spus ea.

Cardi B și-a făcut cadou cererea de divorț, de aniversarea căsătoriei!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre