Cardi B și-a făcut cadou cererea de divorț, de aniversarea căsătoriei!

Cardi B și-a făcut cadou cererea de divorț, de aniversarea căsătoriei!
Căsătorită de trei ani cu soțul ei, Offset, Cardi B divorţează. Cântăreața a depus, marți, documente judiciare în Georgia, indicând că dorește dizolvarea căsătoriei. Cardi B este listată ca reclamant, iar Offset este listat ca pârât.

Se anunță un război dur între cele două vedete ale scenei rap. Conform documentelor prezentate instanței, obținute de TMZ, Cardi B solicită custodia fizică primară, precum și custodia legală a fiicei lor de 2 ani, Kulture. De asemenea, ea dorește ca Offset să plătească o alocație pentru copii, însă suma urmează să fie stabilită ulterior.

În plus,  în documentele depuse, Cardi B arată clar că ea și Offset sunt separați în prezent și că „nu există perspective de reconciliere”.

Cardi B este, de asemenea, fermă și dorește ca Offset să fie obligat să-și plătească cheltuielile legale ocazionate de procesul de divorț. Iar asta nu e tot. Vedeta cere și „o împărțire echitabilă a tuturor bunurilor conjugale”.

Căsătorie secretă la impuls

Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în 2017 și și-au împărtășit statutul abia o lună mai târziu. În octombrie 2017, Offset a îngenuncheat la concertul Philly Powerhouse, iar Cardi B a acceptat inelul chiar atunci. După cum sa dovedit ulterior, ei fuseseră deja căsătoriți legal de peste o lună în acel moment.


E doliu în filmul și teatrul românesc. S-a stins un mare actor

Tort negru ca pe vremuri


Ea a spus „Da” într-un hotel, în luna septembrie. S-a spus că a fost un impuls de moment. Offset s-a întors spre Cardi B și a spus „căsătorește-te cu mine”, iar ea a acceptat. Au adus un ofițer de stare civilă pentru a-i căsători, iar în scurt timp au primit un certificat de căsătorie în Fulton, ceea ce a făcut legitimă uniunea.

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, cunoscută pentru melodiile sale despre sex, bani şi emanciparea femeilor, dar şi pentru stilul ei a obținut în instanță o audiere preliminară în data de 4 noiembrie.

Cardi B este fostă striperiță

Cardi B şi Offset, membru al formaţiei de hip hop americane Migos au împreună o fiică, pe nume Kulture, născută în 2018. Relaţia lor a fost caracterizată de-a lungul timpului prin instabilitate, cu despărţiri şi zvonuri de infidelitate. Cardi B a anunţat în 2018 că s-a despărţit de soțul ei, însă mai târziu cei doi au decis să rămână împreună.

Solicitarea de divorţ vine la numai câteva zile de la aniversarea căsătoriei celor doi, într-un moment în care cariera rapperiţei Cardi B se află într-un punct culminant. Single-ul ei realizat alături de Megan Thee Stallion, „WAP”, a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 și se menține de trei săptămâni.

Fostă stripperiţă, Cardi B, născută în New York, a devenit cunoscută în 2017 cu piesa „Bodak Yellow”. Ulterior, a avut succes și cu alte melodii, precum:  „I Like it” şi „Bartier Cardi”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp