Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol vrea să descopere secretele Castelului Bran. Imaginile dau fiori. Foto

Gina Pistol vrea să descopere secretele Castelului Bran. Imaginile dau fiori. Foto
Gina Pistol trăiește viața pe care și-o dorește, dar până să ajungă la acest nivel, soția lui Smiley a trecut prin momente foarte grele. Iar sănătatea în pioneze a făcut-o să renunțe la emisiunea „Chefi la cuțite”. Sărbătoarea de Halloween se pare că a petrecut-o la Castelul Bran.

Gina Pistol a avut parte de o sărbătoare de Halloween acasă la Contele Dracula. Vedeta a fost plecată la Castelul Bran și a încercat să descopere câteva dintre secretele ascunse ale locului. Blonda a postat pe contul de socializare două imagini tulburătoare din locul în care a trăit contele Dracula, care le-au dat fiori internauților.

Gina Pistol vrea să descopere secretele Castelului Bran…

„M-am confruntat cu o depresie”

Gina Pistol a muncit enorm să ajungă în acest punct și susține că lipsurile mari de care a avut parte în copilărie au copleșit-o. Suferă de sindromul copilului sărac, dar a avut parte și de un episod de burnout foarte urât. La toate acestea se adaugă și două episoade de coronavirus care au dat-o peste cap. Iată doar câteva dintre motivele pentru care a renunțat la „Chefi la cuțite”.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are.  Am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Gina Pistol trăiește viața pe care și-o dorește. Sursă foto: instagram

„Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet”

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de Covid-19 care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun.

Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet”. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a mărturisit Gina Pistol pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre