Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol, despre cel mai important moment din relația cu Smiley. „Fiecare vroia să plaseze sămânță de îndoială”

Gina Pistol, despre cel mai important moment din relația cu Smiley. „Fiecare vroia să plaseze sămânță de îndoială”
Gina Pistol e o femeie care și-a împlinit toate dorințele în viață. Iar faptul că a rămas însărcinată când toți medicii spuneau că nu are nici o șansă, i-o datorează lui Dumnezeu.

Când Gina Pistol a rămas însărcinată, chiar și medicii au ridicat neputincioși din umeri. Era creația lui Dumnezeu, doar El a hărăzit să-i vedea vedetei bucuria de a fi mamă. Au existat însă și cârcotași care au băgat bățul în gard mai mult decât ar fi fost normal.

„Am rămas însărcinată într-o perioadă în care nu eram fertilă”

O altă dovadă clară că Divinitatea și-a spus cuvântul este și faptul că Gina Pistol a mărturisit că a rămas însărcinată într-o perioadă în care nici măcar nu era fertilă. Și, în mod normal, acest lucru nu avea cum să se întâmple… „Știu momentul în care am rămas însărcinată. Și i-am spus bărbatului meu: Bă, a fost aseară ceva ciudat, dar nu știu cum să explic.

@secunda.zer0

Gina Pistol despre anomalia sarcinii! Ce explicatie aveti?

♬ sunet original – Secunda Zero

Mai ales că în urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că am șansă 0,1% să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente, mi s-a spus că nu-mi promite nimeni nimic. Dar am rămas însărcinată. Și ce crezi? Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Să-mi explice mie cineva cum e treaba asta?

„Păi, da, dar la vârsta ta, poate nu e ovul de calitate…”

Și ce am simțit eu în momentul ăla nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nu știu cum să explic… apoi au început oamenii din jurul meu: Păi, da, dar la vârsta ta, poate nu e ovul de calitate…

Fiecare să planteze sămânță de îndoială. Și eu ce am făcut atunci? Am zis că dacă Dumnezeu a vrut să fac un copil… eu nu i-am cerut niciodată nimic lui Dumnezeu, dar am spus: Doamne dacă tu consideri că pot să fiu un părinte bun, o mamă bună, dă-mi. Dacă nu, asta este!”, s-a destăinuit, cu multă emoție, Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre