Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol, dezvăluiri despre fratele ei. De ce îl ține ascuns? „Aș face orice pentru el!”

Gina Pistol, dezvăluiri despre fratele ei. De ce îl ține ascuns? „Aș face orice pentru el!”
Ea este celebră în lumea mondenă, dar despre fratele ei nu se știu multe lucruri. Este vorba despre Gina Pistol, partenera de viață a lui Smiley, care și-a ținut familia departe de ochii curioșilor.

Paul este cu cinci ani mai tânăr decât sora lui și preferă să stea departe de lumea reflectoarelor.

La rândul ei mamă, Gina Pistol a povestit în trecut despre cum a arătat copilăria sa. În dezvăluirile sale, una dintre persoanele nelipsite a fost fratele mai mic. Cu toate acestea, puțină lume știe cum arată bărbatul. Paul este un tânăr drăguț și discret, o persoană liniștită căreia nu i-a plăcut să fie în centrul atenției.

E cu cinci ani mai mic

Gina Pistol a relatat că provine dintr-o familie obișnuită a perioadei comuniste din România. Vedeta a povestit că, deși părinții ei locuiau în Capitală, atât ea, cât și fratele mai mic și-au petrecut copilăria la bunici, în județul Teleorman.

Aici a avut parte de momente frumoase, dar și de multă muncă.

„Culegeam porumbul, floarea soarelui, orice”, spunea frumoasa vedetă. Tot în copilărie, Gina și fratele ei au învățat de la bunici ce înseamnă respectul pentru oameni, dar și responsabilitatea, ei fiind incluși în diverse activități de la câmp.

„Eu şi fratele meu mai mic cu 5 ani decât mine eram ajutoarele bunicilor. Şi tot acolo am învăţat că ţăranii au respect şi empatie pentru tot ce-i înconjoară, au o înţelepciune care nu se învaţă la oraş, la nicio facultate”, a adăugat ea, potrivit OKMagazine.

La șase ani, Gina a devenit omul de nădejde al casei

Încă de mică, Gina Pistol a învățat din propria experiență cât de greu este să ai grijă de gospodărie și de fratele mai mic, deoarece părinții celor doi s-au despărțit pe vremea când Gina avea doar șase ani. Astfel, ea a devenit o persoană de nădejde a familiei și a ajutat la creșterea fratelui mai mic. Vedeta a povestit anterior că tatăl celor doi nu „s-a rupt” de ei după divorț.

Despre fratele său, Gina a dezvăluit că este în sare de orice pentru a-l ști fericit.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta”, a povestit vedeta.

Deși s-ar crede că era prea mică pentru a avea responsabilități ca un om matur, Gina Pistol a precizat că aceste experiențe au ajutat-o din plin să fie omul de astăzi. „Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare,” a adăugat ea, potrivit Viva.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre