Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol și-a dus fetița la mare. Ne arată și o fotografie

Gina Pistol și-a dus fetița la mare. Ne arată și o fotografie
Fanii Ginei Pistol sunt în extaz. Vedeta a arătat o imagine rară cu micuța Josephine.

O fotografie cu micuța Josephine e la mare căutare pe toate rețelele de socializare. Cum arată fetița Ginei Pistol.

Gina Pistol și-a dus fetița la mare. Ne arată și o fotografie

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol au spus că nu vor să-și expună copilul, au făcut o mică excepție. Mămica a postat totuși o imagine cu micuța care este pur și simplu delicioasă. La această fotografie, Gina a pus și un comentariu emoționant. „Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea 😊Sfârșit de vară, 2021. Eu și fiica. Vedere de la mare 😂”, a scris Gina Pistol.

 

Smiley a explicat de ce nu dorește să posteze fotografii cu fetița

Cu ceva timp în urmă, Smiley a explicat care este motivul pentru care nu dorește să apară chipul fetiței lui pe rețelele de socializare. „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok.  Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”,  a spus atunci cântărețul. Până atunci însă, fanii vor trebui să se mulțumească cu ce le oferă artistul și iubita lui.

Au botezat-o în mare secret

Cei doi au ales și botezul fetiței să fie tot în mare secret, pentru a se bucura de momentul în sine. Nu s-ar fi aflat nimic, dacă Andreea Bănică nu ar fi pus o imagine pe Instastory în care își arată costumația creată special pentru acel eveniment. „Este un costum special creat pentru mine.

Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,  a spus atunci cântăreața. Botezul a avut loc la Corbeanca, într-un cadru idilic iar cei doi au ales să fie înconjurați de oamenii cei mai dragi.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre