Au plecat de acasă cu micuța după ei și să vedeți surpriză, cu cine se distrează în Italia Gina, Smiley și Josephine! Părinții sunt în prima vacanță de când a venit pe lume Josephine în care părăsesc România. Sunt plecați de aproape o săptămână, iar fericirea și distracțiile sunt maxime. Nu sunt singuri în vacanță.

Smiley și Gina au plecat de acasă cu micuța după ei

Cei mai îndrăgiți proaspăt părinți din showbizul românesc au plecat la Florența cu fetița lor de cinci luni. Ce fac aici? Mănâncă înghețată și pizza. Cam ca orice turiști. Și nu sunt singuri.

Gina și Smiley au făcut această vacanță în compania prietenilor lor Mihai și Elwira Petre.

Cu cine se distrează în Italia Gina, Smiley și Josephine

Peisajul e de vis, iar vedetele profită din plin. Gina a postat prima fotografie din vacanță acum patru zile. Ea, cu Josephine în cărucior, sub un măslin gigantic și bătrân. Apoi a venit rândul lui Smiley, care a distribuit mai multe imagini. În două din ele împinge sârguincios căruciorul cu fiica sa, dar într-una îl are alături pe Mihai, care împinge și el un cărucior.

Deși toată lumea este curioasă să vadă cum arată fiica lor, Gina Pistol și Smiley au decis să nu o arate încă pe fetița lor. Asta chiar dacă au creștinat-o. Sunt superstițioși. I-au pus fetei ață roșie la mânuță. Iar Gina a consultat un numerolog pentru a înțelege mai bine întâlnirea karmică dintre ea, Smiley și fiica lor. Smiley a explicat și el de ce nu o arată lumii pe micuță.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Sursa foto: Instagram

Cum se răzbună Oana Mizil pe Marian Vanghelie. I-a pregătit ceva ce nicio femeie nu i-a făcut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp