Nu e ușor pentru nicio femeie cu primul copil. Darămite pentru Gina care s-a trezit mămică la 40 de ani, după ce ani de zile prioritatea ei, ca o oricărei vedete, era propria îngrijire. Totuși, iubita lui Smiley ne arată pe zi ce trece că a învățat cum se crește frumos și sănătos o bebelușe.

Pe pagina ei de Instagram, Gina împărtășește cu fanii toate lucrurile legate de creșterea unui copil. S-a format acolo un gen de forum pentru mămici, unde sfaturile și experiențele curg zilnic. De exemplu, așa cum am prezentat de curând, Gina a cerut ajutorul mămicilor care cunosc o modalitate de a scăpa de țânțari, micuța Josephine fiind înțepată de aceste insecte, în ciuda aparatelor de tot felul folosite.

Soluția a venit din partea soției lui chef Florin Dumitrescu. Ea i-a recomandat aparatele cu ultrasuntete împotriva tânțarilor și Gina a anunțat că a rezolvat problema.

În ultimele zile, Gina a postat niște fotografii cu Josephine, în care micuța se vede în toată splendoarea. Nu mai e vorba de o mânuță, un picioruș, un năsuc. Micuței nu i se vede fața, e pozată din spate mereu, dar se vede cât de frumos s-a dezvoltat. Nota 10 pentru mami!

Josephine a primit ochelari

Un cadou extrem de simpatic i-a făcut mămica micuței, iar Gina l-a arătat, amuzată, prietenilor ei virtuli. Este vorba de o pereche de ochelari ce o va feri pe Josephine de razele puternice ale soarelui. Gina a considerat că e un accesoriu tot atât de util cum este și pălăriuța de soare.

Poate că, având ochelarii pe fețișoară, Gina ne va oferi o poză cu Josephine și din față. Deși motivația ei de a nu-și expune copilul pe rețelele de socializare este puternică și de înțeles. Gina a arătat pe pagina ei că există persoane care sunt agresive, o jignesc pe ea și pe Smiley, fac comentarii urâte la orice. „De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a scris Gina Pistol.

O mare gimnastă s-a căsătorit. Mirele e nepotul unui cunoscut actor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp