O mare gimnastă s-a căsătorit. Mirele e nepotul unui cunoscut actor

O mare gimnastă s-a căsătorit. Mirele e nepotul unui cunoscut actor
Ea este una dintre marile gimnaste ale lumii, el nepotul unuia dintre cei mai iubiți artiști ai României. Și împreună fac un cuplu frumos, care și-a unit destinele.

O celebră sportivă și alesul inimii sale au făcut pasul cel mare. După o cerere în căsătorie de Crăciun, au spus Da în fața ofițerului Stării Civile.

O mare gimnastă s-a căsătorit. Mirele e nepotul unui cunoscut actor

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, au făcut cununia civilă. Gimnasta a radiat în cel mai frumos moment din viață și a ales să poarte o rochie cât mai simplă, din satin, care i-a scos în evidență silueta impecabilă. Cât privește buchetul de mireasă, acesta a fost realizat din trandafiri albi, cu puține ornamente.

Nici Răzvan nu a fost mai prejos, el optând pentru un costum în nuanțe de verde mentă și o cămașă albă. Cei doi au ales să meargă împreună pe același drum la un an de când sunt împreună.

Cupidon a fost Ana Baniciu

Puțini sunt cei care știu că cea care le-a făcut cunoștință mirilor a fost buna lor prietenă, Ana Baniciu. Cântăreața e acum fericită că a avut mână bună.

„Acum fix un an le făceam cunoștință lui Bănică și Sandrei Izbașa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut de când s-au văzut. Și am făcut o combinație pe viață, se pare, de data asta.

Astăzi (n.r. vineri, 30 iulie) se căsătoresc și eu sunt extrem de mândră și emoționată, îmi tremură mâinile. E o zi frumoasă de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi și mă bucur extrem, extrem de mult că și-au unit destinele și că ei de azi sunt o familie.”, a afirmat Ana Baniciu, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: RomaniaTV, Instagram