Simona Ionescu / Redactor Șef

Ginerele lui Gigi Becali, prins beat la volan, se judecă acum pentru 45.000 de lei. Reacția socrului

Ginerele lui Gigi Becali, prins beat la volan, se judecă acum pentru 45.000 de lei. Reacția socrului
Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, e cu nervii în pioneze. S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan și încearcă acum să scape de amenda în valoare de 45.000 de lei.

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali trece printr-o situație grea. Trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 45.000 de lei. Dacă nu va plăti această amendă, situația se poate complica.

„Am făcut o greșeală, mi-o asum”

Cu doi ani în urmă, ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu a fost prins băut la volan și s-a ales cu un dosar penal. Bărbat asumat, a recunoscut ce a făcut și se luptă să-și rezolve problema în instanță. Cu ceva timp în urmă, soțul Teodorei Becali spera că ițele se vor descurca și în final, nu va ajunge la închisoare.

„Am băut vreo două sticle de vin, în Herăstrău. Pe drum, am fost oprit de Poliție și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6. Așa că mi s-a făcut dosar. Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc. Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a declarat ginerele lui Gigi Becali la mijlocul lunii februarie 2021.

Mihai Theodor Mincu are de plătit 45.000 de lei

A primit muncă în folosul comunității

N-a ajuns la închisoare, dar a primit muncă în folosul comunității. Prințișorul din Dobroiești nu a ținut cont de ce au spus judecătorii, nu a efectuat pedeapsa de aceea zilele de muncă s-au transformat în bani. Iar suma este mare, e vorba de 45.000 de lei, adică 9000 de euro. În cazul în care acesta nu va plăti, e posibil să ajungă după gratii, dar doar dacă decizia instanței va rămâne definitivă. În acest moment, Mihai Theodor Mincu poate să atace decizia Tribunalului la Curtea de Apel.

Ce a spus Becali când ginerele a călcat pe bec

După ce s-a aflat de boacăna făcută de ginerele său, Gigi Becali l-a apărat, menționând că totul este o minciună. „Bă, tată, de problema ginerului meu… minciuni. Adică tot felul de minciuni. Luaţi dosarul! Duceţi-vă la sectorul 1 la Judecătorie şi luaţi voi dosarul. Dacă sunteţi voi corecţi şi drepţi, luaţi dosarul. Ca să nu mai existe minciuna. Pe dosar, pe acte. Aşa, ca să denigrezi… eu le-am spus, aşteptaţi-vă la asta. Numele ăsta de Becali va mai sta încă 20-30-40 de ani. După ce mor eu încă 6-7 ani. Am zis: „În politică să nu intraţi, în fotbal nu. Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii”, a spus latifundiarul, potrivit as.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre