Simona Ionescu / Redactor Șef

Gino Iorgulescu susține că i s-au cerut bani mulți. Acuzațiile făcute de președintele LPF sunt extrem de grave

Gino Iorgulescu susține că i s-au cerut bani mulți. Acuzațiile făcute de președintele LPF sunt extrem de grave
Președintele LPF, Gino Iorgulescu a ieșit cu declarații după ce fiul său, Mario Iorgulesc a primit o condamnare de 13 ani și opt luni de închisoare. Dar și cu o serie de acuzații.

Gino Iorgulescu face acuzații puternice asupra unui apropiat al victimei fiului său, menționând că i-a cerut 3 milioane de euro. În plus, el susține că la apariția cazului Mario Iorgulescu a contribuit și faptul că mulți îl urăsc.

„A afirmat că Mario a omorât intenționat pe cineva”

”Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente. Au afirmat că Mario a omorât intenționat pe cineva, călcând pe cadavre doar pentru notorietate și făcând jocul celor care, din păcate, i-au manipulat la greu, este prea mult.

„Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu”

Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centura de siguranță și se afla sub influența cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, era membru al unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Mario Iorgulescu nu s-a predat nici acum autorităților din România

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda „accidentul”. Socrul victimei a venit a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

„A venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani”

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei mi s-au cerut 3 milioane de euro”, se arată în comunicatul lui Gino Iorgulescu, potrivit Fanatik.

Mario Iorgulescu nu s-a predat nici acum

În acest moment, Mario Iorgulescu se află tot în Italia și nu s-a predat nici acum, după condamnarea pe care a primit-o. Cu câteva luni în urmă, Mario Iorgulescu a postat o perioadă fotografii cu forma sa fizică, fiind total schimbat față de anii trecuți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre