Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru top model, la un pas de moarte

Un celebru top model, la un pas de moarte
Una dintre frumoasele lumii, un celebru top model american, a vorbit despre un lucru necunoscut până acum: a fost la un pas de moarte.

Gisele Bundchen a fost invitată în emisiunea The Tonight Shoe, pentru a-și promova cartea de bucate „ Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul”. Top modelul i-a șocat pe toți când a mărturisit că a fost la un pas de moarte.

„Aș fi murit în câteva secunde”

top model Gisele Bündchen
Gisele Bündchen, o frumusețe a anilor 90

Cariera de modeling a lui Gisele Bündchen nu a fost în întregime ușoară. În timp ce a intrat în jocul „Confesiuni adevărate” în episodul de joi al emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, supermodelul, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit riscurile pe care și le-a asumat pentru a filma o reclamă la Lanvin la sfârșitul anilor ’90.

Mamă a doi copii a împărtășit informații despre un incident, care a avut loc cândva între 1997 și 1998. „Am făcut o ședință foto pe un aisberg fals în Islanda și aproape că am căzut în ocean. Aș fi murit în câteva secunde dacă aș fi căzut în apa care era ca un sloi de gheață”.

„Aș fi murit în câteva secunde”

„Am făcut niște fotografii pentru parfumul Oxygene. Întregul concept al reclamei era ca eu să fiu diafană, într-o rochiță delicată, cu breteluțe, în timp ce restul echipei avea geci de iarnă pe ei și vestă de salvare, aflându-se pe o barcă pe ocean”, a povestit Gisele Bündchen, precizând că a fost înconjurată de aisberguri reale în timpul ședinței foto.

A suferit de atacuri de panică și depresie

În timp ce a apărut în emisiunea The View din această săptămână, ea a spus că s-a confruntat cu o „lungă călătorie” pentru a depăși depresia și atacurile de panică cu care s-a confruntat la 20 de ani. „Am vrut să mă simt mai bine, nu știam ce să fac, așa că am găsit un naturopat uimitor și mi-a spus: Gisele, trebuie să-ți schimbăm dieta. Iar eu am întrebat: Dieta, ce legătură are asta cu atacurile de panică?. Iar el a spus: Nu, are totul de-a face cu asta”, a spus fotomodelul.

„Am început să practic meditația. Am început să practic yoga”

Ea a continuat să facă schimbări în stilul de viață și a văzut îmbunătățiri. „După ce am avut un an și jumătate de ceea ce aș spune că a fost una dintre cele mai rele perioade din viața mea, totul s-a schimbat. Am devenit o persoană diferită. Am început să practic meditația. Am început să practic yoga. Am început să practic exerciții de respirație”, a precizat Giselle.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre