Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre cele mai celebre top modele din lume divorțează. Iată care e motivul despărțirii

Unul dintre cele mai celebre top modele din lume divorțează. Iată care e motivul despărțirii
13 ani de căsnicie s-au terminat. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și un superstar al fotbalului american și-au spus adio.

După ce presa internațională a fost speculat săptămânile trecute că între cei doi se întâmplă ceva, cei doi au făcut lumină.

Unul dintre cele mai celebre top modele din lume divorțează. Iată care e motivul despărțirii

Potrivit informațiilor oferite de AFP și Reuters, top-modelul brazilian Gisele Bundchen şi Tom Brady, vor merge pe drumuri separate. Celebrul sportiv, care joacă pentru echipa Tampa Bay Buccaneers, a recunoscut totul într-un mesaj pe Instagram, măturisind că cei doi au avut „o perioadă îndelungată de gândire”.

„Am luat această decizie pe cale amiabilă”

„În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie pe cale amiabilă şi cu multă recunoştinţă pentru perioada pe care am petrecut-o împreună”, a scris Tom Brady în acel mesaj online. După puțin timp, a veni și mesajul lui Giselle, care i-a urat fostului soț tot binele din lume.

 

„Decizia de a pune capăt unei căsnicii nu este niciodată uşoară, însă noi ne-am îndepărtat unul de celălalt şi, deşi este greu să trăieşti un astfel de lucru, eu mă simt bucuroasă pentru timpul pe care l-am avut împreună şi îi doresc lui Tom tot binele din lume”, a spus și Giselle Bundchen. Cei doi urmează să depună actele în scurt timp și vor depune actele oficial în statul american Florida, au anunțat site-ul TMZ şi revista People.

Cei doi au împreună doi copii

Nimeni nu știe motivul real, dar tabloidele americane susțin că revenirea jucătorului în competiții ar fi dus la multe certuri în familie. Asta după ce Tom Brady şi-a anunţat în luna februarie retragerea din activitatea sportivă, dar ulterior s-a răzgândit. Giselle și Tom s-au căsătorit în anul 2009 și au doi copii, Benjamin și Viviana. Din relația cu actrița Bridget Moynahan, Tom mai are un fiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre