La cinci ani de la divorț, Ileana Lazariuc și-a găsit un iubit mai bogat ca Ion Ion Țiriac: pe fostul Mădălinei Ghenea

La cinci ani de la divorț, Ileana Lazariuc și-a găsit un iubit mai bogat ca Ion Ion Țiriac: pe fostul Mădălinei Ghenea
În timp ce lumea deja bârfea că Țiriac junior ar fi încheiat-o cu jucătoarea lui de tenis și că, poate, în prisma mesajelor încrucișate transmise prin vară, pe rețelele sociale, s-ar pregăti să reia legătura cu fosta sa soție, iată că aceasta s-a orientat bine de tot. Dar nici lui Țiriac nu îi plângem de milă: e în Asia cu iubita, într-o vacanță de regăsire spirituală.

Cel mai nou cuplu monden al momentului, surprins „în fapt” de paparazzi, e format din Ileana Lazariuc și frumosul Matei Stratan. Acesta e fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl fiicei acesteia, și, mai recent, fostul iubit al Andreei Raicu, pe care a și prezentat-o părinților.

În week-end, Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Alexandru Țiriac s-a afișat în premieră cu Matei Stratan, tatăl fiicei Mădălinei Ghenea. Noul cuplu a fost surprins de paparazii Cancan.ro, la masă, în oraș, sâmbătă seara. Cei doi au ieșit împreună cu prietena Ilenei, Lili Sandu și soțul acesteia, Silviu Țolu, într-un club din zona Floreasca. Galant,  tânărul supranumit „mr. No Cash” a achitat nota de plată, la finalul serii, aproape 1.000 de euro.

Potrivit sursei citate, cei doi ar avea o relație de un an de zile, pe care, acum, au decis să nu o mai ascundă. Dacă e reală informația, atunci Matei Stratan a devenit iubitul Ilenei la scurt timp după ce a încetat povestea cu Andreea.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan sunt, ambii, părinți

Au trecut deja cinci ani de la divorțul dintre Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc. Cei doi au împreună doi băieți mari, Alexandru, de 14 ani, și Noah, de 13, după o relație care a durat nu mai puțin de 17 ani. Conform sursei citate, Ileana Lazariuc a avut nevoie de timp să se convingă de intențiile serioase ale lui Stratan, de altfel cunoscut pentru relațiile fugitive cu femei frumoase și celebre.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani, însă au decis să se separe după nașterea micuței Charlotte, care are acum cinci ani.  Cu proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 de euro,  dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia, Matei Stratan provine dintr-o familie bogată, a cărei avere este estimată la aproximativ 300 de milioane de euro.

Țiriac junior a plecat în Asia cu Sorana Cârstea

În timp ce lumea mondenă din București are un nou subiect de discuție, Ion Alexandru Țiriac a plecat în vacanță în Nepal, alături de iubita sa, tenismena Sorana Cârstea.

Sportiva e cea care a dezvăluit faptul că a ajuns în Himalaya, postând o imagine pe contul ei de Instagram. După Nepal, cei doi au plecat în Bhutan, o țară mică aflată între India și China.

Sursa foto: Instagram