Lovitură sub centură pentru Andreea Raicu. Matei Stratan dezvăluie ce ea nu a spus niciodată

Lovitură sub centură pentru Andreea Raicu. Matei Stratan dezvăluie ce ea nu a spus niciodată
Sunt iubiți? Sau nu sunt? Presa speculează cam de când ea a fost văzută în timp ce, împreună cu el, o vizitau pe mama lui, în ajunul Crăciunului. Cu subiect și predicat niciunul nu a spus nimic. Nici nu au negat, nici nu au confirmat. Cel puțin, până acum.

Matei Stratan dezvăluie ce Andreea Raicu nu a spus niciodată, și e o adevărată lovitură sub centură pentru vedetă. Asta cu atât mai mult cu cât, având în vedere numărul mare de articole în care erau numiți un cuplu, ea,  vedetă de showbiz și media, nu a negat niciodată, ba chiar a vorbit cât de mult își dorește un copil.

Mai mult, de o săptămână, Andreea e cu prietenele ( după cum se vede din postările pe rețelele sociale) în Toscana. Acolo și-a sărbătorit aniversarea. Și prin intermediul prietenelor, Matei Stratan i-a făcut o surpriză imensă, chiar la miezul nopții.

Matei Stratan dezvăluie ce relație are cu Andreea Raicu

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cu care are și o fetiță de cinci ani, nu a însoțit-o pe Andreea Raicu în Toscana. El spune că aceasta nu îi e iubită, că sunt doar amici. I-a dat doar iahtul în valoare de 8 milioane de euro, ca să se distreze cu fetele.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan, potrivit playtech.ro.

Matei Stratan se pregătește să meargă și el în Italia

Afaceristul milionar care, recent, a câștigat un premiu Gopo pentru muzica de film compusă, a dezvăluit că va lua și el drumul Italiei. Asta se va întâmpla în aproximativ o lună.

Matei Stratan a declarat pentru sursa citată că va merge în Italia pentru a-și vizita fiica pe care o are împreună cu Mădălina Ghenea. „Nu am mai fost din mai să îmi văd fetița, o să merg luna viitoare la copil. Nu am cum să zic ce cadouri îi cumpăr dar o să îi iau  de toate”, a mai dezvăluit Matei Stratan.

Andreea Raicu vrea să devină mamă

Pe de altă parte, zilele trecute, Andreea Raicu mărturisea că e pregătită să devină mamă. „Cred că aș fi o mămică minunată. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.

M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată”, a spus, recent, Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Iar atunci toată lumea s-a gândit că bat clopote de nuntă cu Matei Stratan cu care se credea că trăiește o poveste de iubire.

Sursa foto: Instagram

Este cea mai veche operă de artă din lume. Are o vechime de 51.000 de ani și aparține oamenilor din Neanderthal

Recomandarile noastre