Simona Ionescu / Redactor Șef

Gloria Estefan și modelul ei de viață în timpul pandemiei

Gloria Estefan și modelul ei de viață în timpul pandemiei
Dacă te chinui să găsești ceva care să te facă să zâmbești acum, am găsit antidotul perfect pentru orice depresie indusă de Covid.

Antidotul vine sub forma unui star pop latino din anii 80, Gloria Estefan, cântăreața cubaneză cu o voce incredibilă. Aceasta continuă să trăiască „la vita bella” și la 62 de ani.

„Avem nevoie de o bucurie în viața noastră. Muzica mea poate fi o evadare pentru oameni. Pentru mine a fost așa toată viața”, spune artista.

Gloria are un zâmbet mare și optimist, care te face să simți imediat că faci parte din petrecerea ei. Și după o pandemie globală, ea este atmosfera pozitivă de care oamenii au nevoie.

Cum a privit Gloria Estefan pandemia

„A fost înfricoșător, nu-i așa? În Florida se simte epicentrul, ne-a lovit tare. Am fost închisă la casa noastră din Miami, din martie până în mai. Dar nu-mi văzusem copiii și nepoții, așa că am decis să merg pe plaja Vero și să fiu alături de ei. Mi-am luat cei cinci câini, am avut oceanul în spatele meu și acolo pot să merg cu bicicleta și să fac exerciții fizice, așa că este bine. Vom trece prin asta”, declară cântăreața.

Gloria este ca o forță pozitivă. Și nu este o surpriză atunci când ai în vedere succesul ei. A avut 38 de hituri pe locul unu, a câștigat șapte premii Grammy, a lansat un scenariu muzical despre viața ei și a vizitat lumea de zece ori, vânzând peste 100 de milioane de discuri.

Căsnicia Gloriei Estefan

De asemenea, are o căsătorie impresionantă de 42 de ani (rar văzută în showbiz), doi copii mari ce au supraviețuit unui accident de autobuz care le-a amenințat capacitatea de a merge din nou, a primit medalii pentru munca filantropică. 

„Sunt o mare credincioasă în echilibrul vieții. Și consider că este important să rămâi fidel cu persoana de lângă tine. De-a lungul carierei mele, mi-am făcut singură lucrurile. Unii artiști își creează o altă imagine pentru fanii lor. Este incredibil de obositor și necesită multă energie. În vârful carierei mele, în anii 80, aspectul meu era natural. Aveam părul creț, foarte puțin machiaj, blugi și o cămașă albă. Apoi, stilistii de la Hollywood au vrut să-mi îndrepte părul, dar nu, am vrut să rămân cu buclele mele. Le-aș putea purta cu încredere pentru că eram eu”, povestește Gloria.

Viața artistei

Gloria s-a născut în Cuba și a fost crescută în Florida, SUA, de părinții și bunica ei, de care era foarte apropiată și pe care o descrie drept „mama desăvârșită”.

„Mama mea a fost o mămică cubaneză foarte tradițională. Nu am fost niciodată lăsată să-mi aplec privirea. Cântam la chitară și învățam melodii în dormitorul meu. Dar ca fată tânără, mă simțeam foarte confortabilă în propria piele. Am fost puternică. Am fost o fată cu întrebări. Am fost curioasă. Probabil m-am înarmat pentru a continua cariera pe care am făcut-o.”, adaugă celebra artistă.

Iar cariera ei continuă. Tocmai a lansat un nou album Brazil305. Este prima sa lansare în șapte ani: „Ei bine, am avut albumul gata în 2017, dar apoi mama mea s-a îmbolnăvit și 33 de zile mai târziu a murit. Nu puteam cânta. Durerea era brutală. Nu m-am simțit pregătită mai bine de un an. Dar când m-am întors la muncă, am simțit că ea este cu mine”, dezvăluie Gloria.

Poliția a descins peste un manelist. Artistul trăiește acum cu o singură speranță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre