Simona Ionescu / Redactor Șef

Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3 aduce o mulțime de surprize. Un nou personaj îi va face viața un calvar frumoasei Seyran

Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3 aduce o mulțime de surprize. Un nou personaj îi va face viața un calvar frumoasei Seyran
Serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă, așteptat cu sufletul la gură de fani va aduce surprize incredibile. Actori noi, personaje extraordinare, dar Seyran va avea mult de suferit.

Frumoasa Seyran, interpretată fenomenal de Afra Saraçoğlu nu va avea parte de bucurii și liniște nici în sezonul 3 al fantasticului serial Golden Boy – Dragoste rebelă. Cine îi va face viața un calvar.

Seyran va avea un nou pretendent

Românii numără zilele până când vor viziona serialul lor preferat, Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3. Printre surprizele aduse fanilor se numără și apariția unei actrițe cunoscute și apreciate.

E vorba de Derya Alabora care va juca un rol cheie în film. Aceasta va fi Ayla, mama lui Sinan, un bărbat care se va îndrăgosti nebunește de Seyran. Din nefericire însă, aceasta nu o place pe Seyran și îi va face viața un coșmar, pentru că nu o consideră potrivită pentru fiul său.

Cine este actrița Derya Alabora

Un nou personaj intră în distribuția serialuluik Golden Boy

Actrița Derya Alabora, care s-a alăturat distribuției  în sezonul 3 este cunoscută publicului pentru apariția în filmul Innocence, dar și pentru prestația din diferite piese de teatru.

De asemenea, a fost apreciată pentru rolul pe care l-a avut în serialul Şaşıfelek Çıkmazı. Actrița, care s-a născut în Istanbul este fiica cunoscutei cântărețe de operă Nazım Harupçu și a profesorului Türkan Harupçu.

Seyran și Ferit s-au despărțit

Seyran și Ferit s-au despărțit

Cu ceva timp în urmă, fanii serialului au primit o veste tristă despre actorii lor preferați Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, alias Seyran și Ferit. Actorul care-l interpretează pe Orhan, adică Emre Altuğ, a spus că cei doi tineri, care erau iubiți și în viața de zi cu zi, s-au despărțit.

„Nu se reflectă asta pe platourile de filmare”

“Sunt oameni valoroși care iubesc ceea ce fac. Câteodată se întâmplă asta, să se termine, dar asta este cealaltă parte a afacerii. Nu se reflectă asta pe platourile de filmare, nu ar trebui să se întâmple în condiții normale.

Cred că și ei știu asta. Au trecut două săptămâni de când am început filmările și totul merge foarte bine”, a mărturisit Orhan într-un interviu recent, onedio.com. Deocamdată nu se cunoaște data în care Golden Boy – Dragoste rebelă sezonul 3 va ajunge în România, dar va putea fi urmărit în curând pe Happy Channel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri