Simona Ionescu / Redactor Șef

Gordon Ramsay face un parteneriat cu platforma TikTok

Gordon Ramsay face un parteneriat cu platforma TikTok
Bucătarul Gordon Ramsay este recunoscut drept regele fast-food-ului pe TikTok, distribuind clipuri cu rețete de 60 de secunde.

Valorând deja 160 de milioane de lire sterline, el plănuiește o afacere de mai multe milioane de lire sterline cu platforma de partajare video.

Cum a ajuns Gordon Ramsay pe TikTok

Gordon, în varsta de 53 de ani, a devenit pasionat de TikTok după ce fiica sa, Tilly, în vârstă de 18 ani i-a prezentat aplicația.

„Ei consideră că Gordon va fi o lovitură cu publicul său mai tânăr actual și va atrage un plus de utilizatori mai în vârstă pe platformă. Cei care se ocupă de aplicație încearcă să diversifice și să aducă o platformă demografică ceva mai veche. Așadar, a avea la bord cel mai renumit bucătar din lume este o lovitură uriașă pentru ei. Conținutul de gătit poate fi distribuit în clipuri de 60 de secunde, similar cu ceea ce face Joe Wicks cu conținutul său Lean in 15 de pe Instagram. Clipurile rapide, amuzante și editate inteligent sunt ceea ce își doresc de la Gordon”, a spus o sursă apropiată dezvoltatorilor.

Gordon Ramsay este deja celebru pe platforma de socializare

Celebrul Chef a acumulat deja 10,2 milioane de urmăritori pe TikTok cu videoclipurile sale Ramsay Reacts care prezintă demonstrații de gătit. La rândul său, Tilly a râs de Gordon într-un clip de dans de 10 secunde filmat pentru rețea.

„Funday duminica. I-a luat doar patru ore să învețe asta”, le spune fiica lui Gordon urmăritorilor săi. Videoclipurile au fost urmărite de atunci de peste șapte milioane de ori.

Johnny Depp și Amber Heard: o nouă confruntare în instanță

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre