Simona Ionescu / Redactor Șef

Grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham au nevoie de îngrijitor. Iată ce a decis regele Charles

Grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham au nevoie de îngrijitor. Iată ce a decis regele Charles
Regele Charles e pus pe lucruri mari și vrea ca totul să fie în ordine la Buckingham, iar grădinile să arate ca la carte.

Regele Charles caută o persoană extrem de pricepută care să se ocupe așa cum scrie la carte de grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham.

Grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham au nevoie de îngrijitor. Iată ce a decis regele Charles

Suveranul Marii Britanii nu se uită la bani dacă va găsi pe cineva care să facă treaba așa cum trebuie, așa că va oferi un salariu la care doar în vis un român poate spera. E vorba de aproape 40-45.000 de lire sterline pe an și să muncească 39 de ore pe săptămână.

Ce scrie în fișa postului

Tot în fișa postului este scris că persoana care va fi acceptată trebuie să știe să păstreze grădinile dar și zonele înconjurătoare la cel mai înalt standard. E vorba de o suprafață de 16 hectare, în care sunt incluse un loc de aterizare pentru elicopter, un lac și un teren de tenis, scrie The Sun.

„Vei savura provocarea de a te asigura că grădinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde”

„În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare.  Conducând o echipă dedicată și talentată, îți vei folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vei savura provocarea de a te asigura că grădinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și vei fi mândru că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente.

„Dacă ești la fel de pasionat de plante ca și de oameni, atunci acest rol te va inspira”

Cu un angajament față de horticultură, vă veți concentra pe realizarea proiectelor noastre de conservare și îmbunătățire a biodiversității bogate din grădini. Dacă ești la fel de pasionat de plante ca și de oameni, atunci acest rol te va inspira să performezi”, este anunţul Casei Regale a Marii Britanii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre