Simona Ionescu / Redactor Șef

Halle Berry l-a târât din nou în instanță pe Olivier Martinez. O deranjează că și-a luat vacanță

Halle Berry l-a târât din nou în instanță pe Olivier Martinez. O deranjează că și-a luat vacanță
Halle Berry și Olivier Martinez nu mai formează un cuplu din 2015, însă fix atunci când părea că relația dintre ei este una pașnică, scandalul a izbucnit din nou. Halle Berry l-a târât din nou în instanță pe fostul soț, iar motivul este nimeni altul decât Maceo, fiul pe care cei doi îl au.

Halle Berry e nemulțumită de comportamentul fostului soț, Olivier Martinez, astfel că l-a târât în instanță. În urmă cu câteva luni, un judecător stabilise că cei doi vor merge la psiholog împreună pentru a-și gestiona relația cu fiul lor, Maceo, în vârstă de 10 ani. 

Atât Berry, cât și Martinez se înțeleseseră să participe la aceste sesiuni pentru a învăța cum să se pună de acord în creșterea lui Maceo. Ba chiar judecătorul le impusese câte o ședință separată și cel puțin șase împreună. 

Olivier Martinez nu mai vrea terapie, a plecat în vacanță 

În timp ce Halle Berry era hotărâtă să respecte programul sesiunilor de terapie ca pe Biblie, fostul ei soț nu a fost de aceeași părere. Olivier Martinez a ajuns astfel să fie pârât de Berry în instanță, pe motiv că nu a fost nici măcar la o singură oră cu psihologul. Motivul? A plecat în vacanță în iulie, tocmai în Franța. Iar în august are alte planuri, astfel că a amânat terapia pentru luna septembrie. 

Olivier Martinez a plecat în vacanță și nu are timp de terapie, astfel că Halle Berry a cerut instanței să îl oblige să meargă la psiholog
Foto: Pinterest

Halle Berry nu a fost deloc mulțumită de delăsarea fostului soț, mai ales că fiul cuplului locuiește în principal cu Martinez. Iar Halle are tot interesul să se implice eficient în creșterea micuțului, așa că actriței nu i-a rămas altceva de făcut decât să meargă din nou la judecător. 

Judecătorul a respins cererea actriței 

Avocații lui Halle Berry au depus cerere în instanță pentru a-l obliga pe Martinez să se prezinte la sesiunile cu psiholog, fie și de la distanță, adică online. Actrița a mai spus că a încercat să rezolve problema cu fostul soț înainte să ajungă în instanță, însă fără succes. 

Maceo, fiul lui Halle Berry și al lui Olivier Martinez, are 10 ani
Foto: Instagram

Cu toate acestea, judecătoarea Shelley Kaufman a respins cererea joi din cauza „lipsei circumstanțelor urgente,” conform documentelor judiciare. Cu alte cuvinte, judecătoarea nu a considerat că este o chestiune de urgență, astfel că Halle Berry va trebui să se conformeze și să aștepte până în septembrie, când Olivier Martinez își termină concediul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre