Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune harta natală a lui Kate Middleton despre viitorul prințesei. I-a fost predestinat să fie faimoasă

Ce spune harta natală a lui Kate Middleton despre viitorul prințesei. I-a fost predestinat să fie faimoasă
Astrologii consideră că harta natală, sau o hartă a plasamentelor planetare în momentul nașterii, poate indica trăsături de personalitate, daruri și provocări intrinseci. Iată ce o așteaptă pe Kate Middleton.

Jurnaliștii de la Today.com au aruncat o privire asupra hărților natale ale câtorva membri ai familiei regale britanice. De la regretata regină Elisabeta, prințesa Diana, regele Carol al II-lea și prințul Harry. Ce spune harta lui Kate Middleton despre ea?

Hotărâtă, muncitoare dar și autoreflexivă

Kate s-a născut pe 9 ianuarie 1982. Fără a cunoaște ora nașterii ei, astrologii nu pot discerne răsăritul ei sau plasarea planetelor în case, dar există suficiente informații pentru a spune ce caracter are. Cu un Soare în Capricorn și o Lună în Rac, ea este hotărâtă și muncitoare, dar și autoreflexivă. Sensibilitatea, maturitatea emoțională și bunătatea ei sunt indicate de Luna în Rac.

Prețuiește onestitatea

Opoziția dintre Soarele și Luna ei sugerează că prințesa este o persoană orientată spre relații, care prețuiește onestitatea emoțională și dorește să se conecteze cu ceilalți la un nivel profund. Soarele lui Kate, care îi reprezintă voința și unitatea, este în conjuncție cu nodul sud al destinului, ceea ce indică faptul că ea poate avea unele nesiguranțe pe care trebuie să le depășească. Luna ei se află pe nodul nordic al destinului, ceea ce sugerează că i-a fost predestinat să fie faimoasă.

Îi protejează pe cei dragi

Kate Middleton și harta natală

În timp ce Soarele și Luna ei împart un aspect armonios cu Jupiter, o planetă expansivă, Marte îi face, de asemenea, cuadratură cu Soarele și Luna, ceea ce poate duce la conflicte cu ceilalți în domeniul valorii sale personale. Ca urmare, ea poate avea dificultăți în a se simți pe deplin ea însăși. Soarele și Luna lui Kate sunt în cuadratură cu Saturn, planeta ei karmică.

Cei care o supără nu vor fi iertați de prințesă

Asta înseamnă că probabil își dedică o mare parte din energie pentru a-și proteja identitatea și pentru a-i proteja pe cei dragi. Dar și un magnetism și o capacitate de a atrage și de a obține lucruri. Saturn în conjuncție cu Pluto ar putea însemna, de asemenea, că are o memorie lungă. Cei care o supără au șanse mici de a fi iertați, din dorința de a-și proteja spațiul personal.

Schimbare de orientare a obiectivelor până la sfârșitul anului

Soarele și Luna lui Kate se află în cuadratură cu nodurile tranzitorii ale destinului. Acest lucru ar putea duce la o schimbare de orientare a obiectivelor ei până la sfârșitul anului. Primăvara aceasta aduce un tranzit norocos al lui Jupiter pentru Kate, cu opoziția lui Jupiter care începe în aprilie.

Opoziția lui Jupiter are loc atunci când Jupiter natal al unei persoane (unde se afla Jupiter în harta sa la naștere) se aliniază cu Jupiter în tranzit (unde călătorește Jupiter în acest moment). Toate aspectele lui Jupiter sunt considerate a fi norocoase. În această vară ar putea fi un moment în care ea se confruntă direct cu problemele și se confruntă cu publicul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre