Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu, cu ochii în lacrimi la Cluj. Dorul din suflet nu se va stinge niciodată. Video

Horia Brenciu, cu ochii în lacrimi la Cluj. Dorul din suflet nu se va stinge niciodată. Video
27 august va fi o zi specială pentru Horia Brenciu. Își serbează ziua de naștere și va lansa melodia „Cea mai frumoasă femeie”. Gestul impresionant făcut de artist la Cluj, le-a adus lacrimi în ochi fanilor.

Horia Brenciu le-a făcut viața mai frumoasă mai multor doamne de la Cluj, locul ales pentru filmarea clipului piesei ce va fi lansată pe 27 august. Fără să le cunoască, artistul s-a oprit în fața acestora și le-a dăruit o invitație. 

„Un clip și o piesă pentru toate fetele din lume. În special din România”

Reacțiile acestora au fost diferite, unele femei l-au îmbrățișat, altele au rămas fără cuvinte. Horia Brenciu a filmat totul și a postat pe contul de socializare, alături de un mesaj. „Un clip și o piesă pentru toate fetele din lume. În special din România. (…)

Nu e greu să-i faci cuiva ziua frumoasă, chiar dacă nu-l cunoști. Ai nevoie doar de câteva cuvinte… Pe 27 august veți afla de ce a zâmbit frumoasa domnișoară. Piesǎ nouă! În curând!”, au fost cuvintele lui Horia Brenciu.

„Cu oameni ca tine, lumea este mai frumoasă”

Fanii au apreciat gestul artistului și au reacționat în consecință. „Mi-a plăcut acest gest. Cu cât dai mai multă iubire, cu atât primești înapoi mult mai mult, o zi minunată”, „Cu oameni ca tine, lumea este mai frumoasă”, „Cine nu s-ar bucura de o așa onoare! Îmbrățișări sincere”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

O bătrânică i-a adus lacrimi în ochi cântărețului

Fanii au fost impresionați și de un moment care i-a adus lacrimi în ochi lui Brenciu. Aflat la un semafor, artistul a ajutat o bătrânică să traverseze strada cu multă grijă. După ce s-a despărțit de bunica, Horia Brenciu și-a ținut cu greu lacrimile. „Prin Cluj, la filmările clipului, se pot întâmpla multe lucruri neregizate…”, a mărturisit vedeta. 

Dorul de tată îi macină sufletul și acum lui Horia Brenciu. Sursă foto: instagram

Și-a amintit de părinții săi, care au plecat într-o lume mai bună… A pierdut-o pe ființa care i-a dat viață la doar 11 ani, iar tatăl său s-a dus la Ceruri acum câțiva ani. De altfel cu o săptămână în urmă, Horia a postat o fotografie cu tatăl său, cu un mesaj simplu, dar tulburător: „Tata… mi-e dor de tata”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre