Simona Ionescu / Redactor Șef

Iar a păcălit-o Salman Khan pe Iulia Vântur. Ce figură urâtă i-a făcut de data asta!

Iar a păcălit-o Salman Khan pe Iulia Vântur. Ce figură urâtă i-a făcut de data asta!
Au trecut cinci ani de când frumoasa Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Toată lumea o întreabă când se căsătoresc. Iată cu un avocat indian aruncă bomba: Salman Khan are soție și doi copii în Dubai.

Salman Khan are soție și doi copii în Dubai! Este afirmația care ar putea distruge relația frumoasei românce Iulia Vântu cu starul de la Bollywood. Salman Khan are o soție și doi copii mari, sau cel puțin asta susține un avocat din Dubai.

Un avocat aruncă bomba: Salman Khan are soție și doi copii în Dubai

Cotidianul EkNumberNews, care preia mesajul avocatului, susține că nu are confirmare pentru informația aruncată pe Twitter de avocat, însă acesta, în postarea lui îl etichetează chiar pe Salman Khan, iar la final chiar îi cere acestuia să-i răspundă ”Am dreptate, Salman?”, își încheie avocatul postarea.

Au trecut cinci ani de când frumoasa Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cei doi au o relație de câțiva ani și chiar s-au mutat împreună. Fosta vedetă PRO TV a lăsat să se înțeleagă că în India sunt anumite ritualuri și obiceiuri pe care ea trebuie să le învețe și să le respecte până când va fi primită în familia lui Salman Khan.

În urmă cu puțin timp, cele două vedete au apărut împreună la ProTv.

Măruță l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor prezentatorului, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale și a fost evaziv. Cătălin Măruță  a întrebat dacă vor veni în România cei doi, iar Salman Khan a răspuns ”curând”.

Informațiile publice spun că Salman Khan nu a fost niciodată căsătorit. Relațiile sale au fost de un interes deosebit pentru mass-media și fanii săi. În 1999, a început să se întâlnească cu actrița de la Bollywood, Aishwarya Rai. Relația lor a fost adesea comentată în fel și chip în mass-media, până când cuplul s-a separat în 2001.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre