Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cu ce se răsfață Andreea Mantea! Nu se mai uită la calorii. Nimeni nu și-a imaginat

Iată cu ce se răsfață Andreea Mantea! Nu se mai uită la calorii. Nimeni nu și-a imaginat
După ce a șocat pe toată lumea anunțând ce nouă emisiune va modera, azi, vedeta a decis să își ofere o porție de răsfăț. Nu de alta, dar consumul emoțional a fost mare, iar niște calorii în plus nu îi vor afecta silueta, având în vedere ce urmează.

Vedeta a dat marea vestea chiar pe pagina personală de Instagram. După ce a prezentat „Puterea dragostei” și a debusolat toți fanii când a decis să renunțe la proiectul care se filma în Turcia, Mantea a semnat un nou contract cu Kanal D. Astfel, îndărgita prezentatoare va fi gazda emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care va începe din 5 octombrie.

Încă o surpriză e că vedeta va avea partener de platou pe cineva pe care l-a numit „cel mai dificil partener de până acum”. Este vorba chiar de fiul său, David. „Cea mai frumoasa familie de televiziune din Romania a primit astazi un nou membru: pe David! Bun venit si mult succes! Sunt convins ca va avea multe fane!”, a scris mândra mămică pe rețeaua de socializare.

Invitată în platoul „Teo Show”, îndrăgita brunetă le-a transmis celor de acasă că emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi una plină de surprize și povești de viață emoționante. „Pe lângă noi sunt și alte persoane, persoane mai puțin cunoscute, dar care au povești de viață impresionante”, a adăugat Andreea Mantea.

Cu nunta la orizont, Mantea nu mai numără caloriile?

În plus, diva se pregătește și de nuntă. În luna august a postat fotografii cu inelul de logodnă, semnă că i-a spus iubitului pe care îl are de cinci ani, un „Da” hotărât. El este, de altfel, unul din motivele pentru care a renunțat la filmările din Turcia, revenind acasă.

Cu o nuntă la orizont, și o emisiune la Kanal D alături de fiul său, Mantea pare mai relaxată ca oricând. Veștile bune fiind anunțate, vedeta a decis să se răsfețe, și nu se mai uită la calorii. Ea a dezvăluit, marți după prânz, conținutul unei mese delicioase: clătite cu afine și sirop de arțar.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre