Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată-l pe Joe Biden în pantaloni scurți cu broaște țestoase. Președintele SUA a făcut spectacol pe plajă

Iată-l pe Joe Biden în pantaloni scurți cu broaște țestoase. Președintele SUA a făcut spectacol pe plajă
Dintotdeauna, Joe Biden și soția sa, Jill, și-au dorit să aibă o casă lângă plajă și cu câțiva ani în urmă visul li s-a îndeplinit.

Recent, președintele Americii a făcut furori în timp ce relaxa pe plaja, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți cu broaște țestoase și un tricou alb.

Joe Biden la plajă în pantaloni scurți cu broscuțe

Joe Biden și soția sa s-au relaxat pe o plajă din apropierea vilei somptuoase din Delaware. Casa este un vis devenit realitate pentru soții Biden, care și-au dorit enorm să aibă un loc doar al lor, aproape de  plajă, unde să se strângă alături de familie. „De-a lungul carierei noastre, Jill și cu mine am visat să putem cumpăra o casă lângă plajă, unde să putem aduce întreaga familie”, a mărturisit Joe Biden, când și-a cumpărat casa, la vârsta de 74 de ani.

Casa de pe plajă are șase dormitoare

Joe și Bill au cumpărat în 2017 un conac superb cu suma de 2,7 milioane de dolari. Casa, cu vedere la Oceanul Atlantic, are șase dormitoare și nenumărate spații de divertisment, pridvoare mari, o sufragerie imensă deschisă spre bucătărie și o stație de grătar.

Casa de pe plajă la care a visat o viață întreagă

Și-a transformat casa într-o fortăreață

La începutul acestui an, Biden și-a construit un gard imens de protecție a casei preferate a președintelui Americii. Imaginile DailyMail.com au arătat întreaga latură a casei de pe plajă a lui Biden împrejmuită de un gard alb înalt, întrerupt de stâlpi de piatră gri, iar muncitorii au construit și o barieră în jurul terenului, transformând-o într-o adevărată fortăreață.

Biden și-a transformat casa într-o fortăreață

Proiectul s-a ridicat la aproape o jumătate de milion de euro. Planurile de a monta garduri în jurul casei de pe plajă a lui Biden au început în 2021, când Departamentul pentru Securitate Internă a atribuit un contract pentru bariere de securitate suplimentare la reședința privată a președintelui de pe plaja din Delaware.

Întrucât planul este un contract guvernamental, contribuabilii au fost cei care au achitat factura de 490.324 de dolari pentru „achiziționarea și instalarea de garduri de securitate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre