Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, chemat la poliție să dea cu subsemnatul. Situația se poate complica de la o zi la alta

Ilie Năstase, chemat la poliție să dea cu subsemnatul. Situația se poate complica de la o zi la alta
Fostul mare sportiv Ilie Năstase a călcat marți pragul poliției sectorului 1, unde a fost investigat de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice.

Ciprian Marica și Ilie Năstase n-au îngropat nici acum securea războiului, iar fostul atacant al echipei naționale de fotbal a depus o reclamație pe numele fostului tenisman.

După ce Ilie Năstase l-a reclamat pentru posibile infracțiuni de fals în legătură cu baza sportivă „Voința” amândoi au fost asociați, a venit și rândul lui Ciprian Marica să ia atitudine. Fotbalistul l-a reclamat pe finul său, iar acesta a fost audiat de ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1.

Ciprian Marica i-a pus gând rău lui Ilie Năstase

Martor în dosar

Deocamdată, Ilie nu a dat nici o declarație, dar sursele spun că a fost citat, cel puțin pentru moment, ca martor într-un dosar privind presupuse infracțiuni de fals în acte. Sursele au precizat că Ilie Năstase ar fi fost chemat pentru a fi audiat după o plângere depusă de fostul atacant a echipei naționale de fotbal Ciprian Marica.

Marica și Năstase au deschis la baza sportivă o academie de fotbal și una de tenis

Ilie Năstase și Ciprian Marica s-au asociat în afacere, iar în anul 1999 baza sportivă „Voința”, care se întinde pe o suprafață de 63.000 de metri pătrați, a fost concesionată gratuit fundației lui Năstase. Cei doi au deschis acolo o academie de fotbal și una de tenis. La un moment dat, Marica și Ilie Năstase s-au certat, ia tenismanul l-a acuzat pe Ciprian că a tăiat un număr mare de pomi ca să ridice un hotel și l-a denunțat.

Situație delicată între Ilie Năstase și Ciprian Marica

„Eu vin cu buldozerul și intru și dărâm tot”

Situația s-a complicat, iar Năstase l-a făcut „hoțoman” pe unde a apucat, afirmând că vrea să-l dea afară din conducerea fundației.

„Băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot”, declara, la acea vreme, Ilie Năstase.

Marica spune că Năstase ar fi falsificat documente

Ulterior, părea că cei doi au ajuns la gânduri mai bune, dar Marica n-a uitat și l-a denunțat pe Năstase că ar fi falsificat documente. Astfel, ar fi fost prelungite, ilegal, contractele de închiriere ale unor firme care se află în interiorul bazei sportive. Dacă lucrurile se complică, e posibil ca Ilie Năstase să ajungă din martor suspect, ba chiar și inculpat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre