Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, din nou în gura femeilor. O „fostă” reclamă cum a distrus-o relația cu tenismenul

Ilie Năstase, din nou în gura femeilor. O „fostă” reclamă cum a distrus-o relația cu tenismenul
Opt ani a fost partenera de viață a lui Ilie Năstase, dar au fost niște ani extrem de grei pentru Brigitte Pastramă. Bruneta spune acum prin ce a trecut.

După relația tumultoasă cu Ilie Năstase și un început greu cu actualul soț, Brigitte Pastramă e, în sfârșit, fericită. Dar spune că a suferit enorm.

Cei cinci ani petrecuți alături de Ilie Năstase au fost o adevărată lecție de viață pentru Brigitte Pastramă. În toată această perioadă, vedeta s-a plâns că a suferit cel mai mult pentru că era înșelată cu femei tinere, alături de care Ilie Năstase își petrecea timpul.

Au fost momente grele pentru Brigitte Pastramă, care susține că acest comportament al bărbatului a tulburat-o mental. În plus, ca să-l țină în frâu, și-a neglijat copiii, iar acum regretă enorm. De aceea, în acest moment vrea să-i dea tot sprijinul fiicei sale, Sara, pentru a-i face un viitor frumos.

„Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu”

„Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

„Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea.

Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click.

Cu toate necazurile pricinuite, Brigitte recunoaște că a avut și beneficii în urma acestei căsătorii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre