Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginea zilei: Mark Zuckerberg, cu ochii vineți după ce a fost provocat la luptă în ring de Elon Musk

Imaginea zilei: Mark Zuckerberg, cu ochii vineți după ce a fost provocat la luptă în ring de Elon Musk
Așteptat cu sufletul la gură de întreaga planetă, meciul în ring între proprietarul X / Twitter și fondatorul Facebook, are urmări neașteptate.

Imaginea zilei ni-l prezintă pe Mark Zuckerberg cu ochii vineți după ce l-a provocat la luptă în ring pe Elon Musk. „Sparringul a cam scăpat de sub control. S-ar putea să fie nevoie să-mi actualizez avatarul”, dezvăluie reprezentantul Facebook. Are ochii vineți în selfie-ul pe care și l-a făcut și l-a distribuit pe rețelele sociale.

Mark Zuckerberg a ieșit „șifonat” rău după ultima sesiune de antrenament în ring

Sparring este o metodă de antrenament de luptă, în care partenerii trebuie să aibă același nivel de pregătire. Se pare că în cazul de față, partenerul lui Zuckerberg a avut loviturile mai bine țintite, dată fiind forma în care acesta a ieșit din ring. Amintim că Mark Zuckerberg este antrenat în arte marțiale mixte (MMA), participând, anul acesta și la primul său turneu de jiu jitsu. Nu de puține ori acesta a dezvăluit imagini de la antrenamente.

Elon Musk l-a provocat la luptă în ring pe Mark Zuckerberg

Deși cu mai bine de o lună în urmă el s-a arătat dezamăgit de faptul că „nemesisul” său, Elon Musk, refuză lupta în ring cu el, după ce fusese de acord, se pare că nu lasă garda jos și tot speră că meciul va avea loc. Mark Zuckerberg se antrenează intens ca să fie sigur că îl va bate bine pe proprietarul X / Twitter. Bătălia anului, în cușcă, între mogulii media Elon Musk și Mark Zuckerberg a fost anunțată la mijlocul verii care a trecut.

Elon Musk susține că știe niște faze de luptă, însă invocă probleme medicale pentru a amâna meciul în ring cu rivalul de la Facebook

Cei doi au fost de acord cu un meci de MMA în iunie, când Musk a scris pe Twitter că este „gata pentru o luptă în cușcă”. Zuckerberg, care administrează Facebook și Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, răspunzând „trimite-mi locația”. De atunci, discuțiile au continuat. S-a propus ca locație Colosseum, la Roma, și, pentru că din rațiuni de protecție istorică locația nu a putut fi aprobată, s-a decis ca lupta să aibă loc în Las Vegas.

Între timp însă, Musk, care a recunoscut că s-a apucat să ridice greutăți pentru a se antrena, a anunțat că are probleme de sănătate, în august. „Îmi fac un RMN la gât și partea de sus a spatelui”, a transmis acesta, ceea ce l-a determinat pe Zuckerberg să îl facă „neserios”. Până la urmă, cei doi moguli media nu au anunțat oficial că renunță la luptă, însă, de luna trecută, niciunul nu a mai revenit asupra subiectului. Și doar Zuckerberg continuă însă să se antreneze intens.

Sursa forto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre