Elon Musk le-a arătat prietenilor imagini intime cu fosta lui parteneră. Femeia a mărturisit totul pe Twitter

Elon Musk le-a arătat prietenilor imagini intime cu fosta lui parteneră. Femeia a mărturisit totul pe Twitter
Cântăreața Grimes susține că fostul său iubit, Elon Musk, a trimis o fotografie cu ea în timp ce era supusă operației de cezariană unora dintre cei mai apropiați prieteni și rude. Inclusiv tatălui și fraților ei.

Elon Musk a dezvăluit sâmbătă că are un al treilea copil cu cântăreața Grimes, la câteva zile după ce aceasta l-a acuzat că a împiedicat-o să-și vadă copiii.

Mama a trei dintre copiii lui Elon Musk, fosta iubită Grimes, a dezvăluit într-o nouă carte că CEO-ul X și Tesla a supărat-o trimițând familiei și prietenilor fotografii cu ea făcând cezariană. Această poveste este cea mai recentă din noua biografie a scriitorului Walter Isaacson despre Musk.

El a intervievat-o pe Grimes pe parcursul celor trei ani în care l-a urmărit pe șeful SpaceX. „Pur și simplu nu știa de ce m-aș fi supărat”, i-a declarat Grimes, pe numele său real Claire Boucher lui Isaacson, într-un fragment publicat recent de People Magazine.

Musk a confirmat al treilea copil cu Grimes

Într-o postare, Musk a confirmat al treilea copil cu Grimes, un fiu numit Tau Techno Mechanicus, sau Tau pe scurt, după ce o recenzie de carte din New York Times a dezvăluit pentru prima dată existența copilului. Vârsta copilului nu a fost însă dezvăluită.

Elon Musk și fosta iubită. Cei doi au împreună trei copii

Până acum se știa că Musk și cântăreața mai au doi copii. E vorba de fiul de trei ani, căruia i se spune X și fiica de un an, cunoscută ca și Y. Dezvăluirea a venit la scurt timp după ce Grimes l-a rugat pe Musk pe rețelele sociale: „lasă-mă să-mi văd fiul”, care acum e ștearsă. Nu se știe însă dacă se referea la Tau sau la fiul cel mare, X.

Elon Musk are 11 copii

Musk și artista au fost împreună aproximativ trei ani, dar s-au despărțit în martie anul trecut, deși au declarat la acea vreme că au rămas în relații apropiate. Miliardarul are în total 11 copii,  dar primul născut, venit pe lume din relația cu Justine Wilson, a murit la doar zece săptămâni. Motivul a fost sindromul morții subite a sugarului. Viața personală complicată a lui Musk a implicat trei căsătorii și trei divorțuri, dintre care două cu aceeași femeie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre