Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini impresionante cu Viorica de la Clejani. Familia, devastată!

Imagini impresionante cu Viorica de la Clejani. Familia, devastată!
O veste neașteptată și îngrijorătoare a venit de la Ioniță de la Clejani. Soția sa, îndrăgita Viorica, era în spital și respira prin tub. Un alt mare necaz venise peste ei. Cei doi muzicieni au trecut prin multe momente grele în această vară, cu copiii lor, dar au rezistat. Acum, din nou momente de cumpănă.

Soții Viorica și Ioniță Manole, cunoscuți ca muzicienii din Clejani, au avut necazuri din cauza copiiior lor. Fulgy și Margherita, copiii celor doi, au fost acuzați că au consumat substanțe interzise. Au avut reacții inexplicabile. Iată că familia din Clejani trece printr-o nouă încercare. Asta este chiar serioasă, deși prima etapă pare că a fost depășită. Spaima însă a rămas.

Imagini impresionante cu Viorica de la Clejani

Viorica și Ioniță Manole, cunoscuți ca muzicienii din Clejani, trec din nou prin momente foarte grele. Vestea a venit de la Ioniță Manole.

”Vă mulțumesc tuturor pentru grijă!! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat. Mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!
După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine.Toatā dragostea si recunoțtința noastră! Cu respect, Ioniță!”, a postat Ioniță Manole pe rețelele de socializare atunci când Viorica a fost internată în spital cu Covid.

Viorica și Ioniță Manole, cunoscuți ca muzicienii din Clejani, au trecut din nou prin momente foarte grele. Vestea a venit de la Ioniță Manole.

Zilele trecute, Viorica de la Clejani a fost externată de la Institutul Matei Balș, după ce aceasta a fost confirmată pozitiv cu coronavirus și tratată.

După ce a ajuns acasă, Viorica de la Clejani a transmis un prim mesaj în care a dezvăluit cum se simte după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2 și a petrecut mai multe zile în spital.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele”, a transmis artista pe Instagram.

Viorica de la Clejani mărturisea, în trecut, că nu este o susținătoare a vaccinării și că se va imuniza doar dacă va fi obligată.

Fulgy și-a pierdut mințile

I-a șocat pe toți fanii săi cu declarația absolut șocantă. Într-un mesaj pe contul său de Youtube, băiatul Clejanilor a recunoscut că a vrut să le ia viața părinților săi. Sigur, el spune că acest lucru s-a întâmplat deoarece consumase multe droguri și își pierduse controlul. Tot tânărul a recunoscut că din cauza lui fosta iubită și-a pierdut pisica. A avut un moment de furie și atunci… Mărturisirile lui Fulgy sunt cutremurătoare.

“Adevărul adevărat. Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy. Un copil iubit, dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat. În primul rând, îmi cer scuze public părinților mei. Și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp.

Din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea. Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit”, a declarat Fulgy.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre