Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini rare cu Lavinia și Ștefan Bănică Jr. S-a stins flacăra iubirii dintre cei doi?

Imagini rare cu Lavinia și Ștefan Bănică Jr. S-a stins flacăra iubirii dintre cei doi?
În ultima perioadă, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia au fost văzuți tot mai puțin împreună, iar cârcotașii au început să se întrebe dacă nu există probleme între cei doi.

Norii negri au fost spulberați de o ultimă postare a artistului, care a plecat cu soția sa într-o binemeritată vacanță la Londra.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au liniștit fanii cu postarea recentă de pe contul de socializare. Cei doi apar într-o fotografie în care cântărețul își îmbrățișează partenera de viață ca un soț iubitor.

Bănică și Lavinia, vacanță de vis la Londra

„Uită-te la ei, doi porumbei”

Internauții au fost foarte fericiți să-i vadă împreună, iar mesajele de felicitare au început să curgă. „bine ați revenit la Londra”, „Vrem un concert Ștefan Bănică la Londra. Mulți români sunt aici”, „Mulțumim pentru postare, superb”, „Sănătate și succes, oameni frumoși”, au fost câteva dintre postările acestora. Nici actrița Adriana Trandafir n-a rezistat cât a văzut fotografia celor doi și a scris un comentariu: „Uită-te la ei, doi porumbei”.

Românii vor concert cu Bănică la Londra!

„O port din când în când, nu tot timpul”

În 2020 au fost alte discuții despre povestea de dragoste dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, după ce artista a fost văzută fără verighetă. Bruneta a lămurit însă situația, afirmând că o poartă din când în când, motivul știindu-l doar ea, pentru că „verigheta e în sufletul nostru”. Nu același lucru îl face și Bănică, care nu-și dă niciodată jos de pe deget inelul dragostei.

Lavinia Pârva, cu verigheta pe deget

„E un simbol, important e să fie bine în familie, să fie armonie”

„Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine!

O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, a spus Lavinia Pârva în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre