Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini sfâșietoare la înmormântarea Ronei Hartner. Ce s-a întâmplat cu fiica artistei și tatăl Ritei

Imagini sfâșietoare la înmormântarea Ronei Hartner. Ce s-a întâmplat cu fiica artistei și tatăl Ritei
Rona Hartner a lăsat o Românie întreagă în lacrimi. Astăzi a fost condusă pe ultimul drum, unde a fost condusă și de fostul soț, tatăl fiicei sale.

Rona Hartner a fost înmormântată chiar de Ziua Națională, iar alături de ea au fost toți cei dragi. Imagini sfâșietoare la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei, Rita, și tatăl ei, fostul soț al actriței, alături de mama Ronei, sora și fratele au fost îngenuncheați de durere.

Rocco Sedano nu s-a dezlipit de fiica lui

Chiar dacă au rămas în relații bune doar de dragul fetiței lor, fostul soț al Ronei Hartner, dansatorul Rocco Sedano, tatăl fiicei artistei a condus-o pe cântăreață pe drumul fără întoarcere. Bărbatul nu s-a dezlipit de lângă fata lui și a încercat să o îmbărbăteze cât a putut de mult, deși era la rândul său, distrus.

Rona a avut o relație extraordinară cu cei doi frați

Sora și fratele Ronei alături de mama artistei sunt încă în stare de șoc, dar au reușit să facă față celui mai greu moment din viață. Cu ceva timp în urmă, sora Ronei a povestit cât de bine s-au înțeles cei trei, între ei neexistând niciodată gelozie și invidii.

Rita, fiica Ronei și tatăl ei, Rocco, la înmormântarea artistei. Sursă foto: wowbiz

„Eu cu sora mea și cu fratele meu am fost crescuți în așa fel încât să împărțim totul de mici, așa ne-au crescut părinții. Nu a existat invidie între noi. Seara, când eram mici dormeam în același pat, tata ne pupă pe frunte înainte să ne culcăm…

„Când ne vizitam, dormeam împreună în același pat”

Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia nu existau.(…) Am numai amintiri bune cu sora mea și o să mi-o amintesc mereu așa veselă, cum vorbeam la telefon și cum ne vedeam… Când ne vizitam, dormeam împreună în același pat. A fost o legătură  între surori… O să-mi amintesc de Ronel, de sora mea mică, cum era ea”, povestește Rinda Hartner, conform Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre