Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile cu Irinel Columbeanu te fac să plângi. Fostul milionar, tot mai chinuit de boala necruțătoare. Video

Imaginile cu Irinel Columbeanu te fac să plângi. Fostul milionar, tot mai chinuit de boala necruțătoare. Video
Serghei Mizil le-a dat tuturor o adevărată lecție de viață. Omul cu gură mare, dar și un suflet și mai mare, i-a oferit ajutor lui Irinel Columbeanu, chinuit de boală.

În emisiunea „Fitză cu Adiță”, Serghei Mizil a arătat ce înseamnă să fii cu adevărat om. Afaceristul a făcut un gest de omenie față de Irinel Columbeanu, care a uimit o țară întreagă. Boala cumplită îl macină pe fostul milionar de la Izvorani.

Serghei Mizil nu-i uită pe cei în nevoie și ori de câte ori are ocazia, întinde o mână de ajutor. Așa s-a întâmplat și cu Irinel Columbeanu. Invitați la emisiunea „Fitză cu Adiță”, văzând că Irinel Columbeanu a fost pus în dificultate de a-și tăia o friptură, Serghei i-a sărit imediat în ajutor. Vizibil transformat, fostul milionar de la Izvorani a privit în zare, trist, apoi a schițat un zâmbet în colțul gurii.

https://www.tiktok.com/@paparazzi_tiktok0fficial/video/7293630710957542688?_r=1&_t=8gnVEH9cWDw

Trăiește viața pe care nu și-ar fi dorit-o niciodată, bolnav, fără posibilitatea de a trăi omenește de la o lună la alta și părăsit de toți cei dragi. Și-a păstrat demnitatea, nu se plânge niciodată, dar sufletul îi este gol. Și-ar fi dorit ca măcar fosta soție, căreia i-a schimbat viața să-i ofere sprijin, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Și încă mai speră că fiica sa, Irinuca, va fi lângă el până la sfârșit…

Acuzat că-și face reclamă pe spatele lui

Recent, Irinel Columbeanu a fost vizitat în azil de un vechi prieten, Zoltan Nagy, producător de filme pentru adulți. Bărbatul spune că a mers la Irinel cu doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, dar fostul afacerist n-a fost încântat de moment. Mai mult, spune Zoltan, l-ar fi acuzat că-și face reclamă pe spatele lui și i-a spus să nu mai vină. Bărbatul susține că Monica nu mai vorbește de multă vreme cu el și a fost părăsit de prieteni.

„Monica nu vrea să vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei”

„Am fost atunci în vizită la Irinel. Eu țin legătura cu el mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el. A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. (…)

Irinel Columbeanu, tot mai distrus…

Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță. (…) Monica nu vrea să vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul. (…) Numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar, ajuns acum în sapă de lemn”, a mărturisit Zoltan pentru Click.

„Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani”

Pe de altă parte, producătorul de filme susține că suma care trebuie plătită pentru a-i asigura lui Irinel un loc la azil se ridică la 8000 de lei, plus medicamentația. Și nu crede că cineva ar putea să plătească atât de mult pentru el. „E 8000 de lei chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația.

Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. (…) În vară l-am întrebat: cât te costă la Cosmopolis, nu ți-e greu să cobori scările, nu te poți ridica?… Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște.

Zoltan Nagy a fost la spital la Irinel Columbeanu

„Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență”

Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el la spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară. Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență!

Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită! Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis”, s-a destăinuit Zoltan Nagy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre