Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcarea anului în showbizz-ul românesc. Au îngropat securea războiului după ani de scandaluri

Împăcarea anului în showbizz-ul românesc. Au îngropat securea războiului după ani de scandaluri
Ani buni s-au certat și și-au aruncat cuvinte amare, dar la ceasuri grele au îngropat securea războiului și s-au împăcat.

Este împăcarea istorică în showbizz-ul românesc. Deși s-au certat multă vreme, când a fost vorba de o nenorocire, au lăsat totul la o parte, au îngropat securea războiului și s-au apropiat din nou.

Iulia Albu a uitat tot răul p care-l reclama și când a aflat că mama lui Mihai Albu, fostul său soț, a trecut la cele veșnice, a lăsat garda jos. Foștii parteneri de viață, alături de cei care acum le sunt alături, s-au reunit la înmormântarea celei mai bune bunici.

Nu s-au mai înțeles de când au divorțat, s-au împroșcat cu noroi, dar acest subiect a fost închis pentru totdeauna. Deși susține că nu-i plac înmormântările, Iulia Albu a spus că a trecut peste toate, pentru că nu poate uita niciodată cum s-a comportat cu ea și nepoata, Mikaela, care acum o plânge.

„Am avut o întâlnire foarte civilizată toți patru”

„Nu-mi plac înmormântările și le evit de fiecare dată. Dar nu aveam cum să nu mă duc, mami Miși a făcut parte din viața mea, a fost bunica fiicei mele.

Mihai Albu și-a luat rămas bun de la mama sa

Eu am fost cu Mike. Și fata a vrut să meargă. Am avut o întâlnire foarte civilizată toți patru. Mika a vrut să mai stea cu tatăl ei. După înmormântare, ea a rămas cu el”, a mărturisit Iulia Albu, pentru Cancan.

Iulia Albu a fost extrem de apropiată de fosta sa soacră

Indiferent ce probleme au fost între ea și Mihai Albu, Iulia spune că a fost foarte apropiată de fosta soacră și a scris chiar și un mesaj pe contul său de socializare. „Odihnește-te în pace. Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, a fost mesajul Iuliei.

Zinaia Albu s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani, la Spitalul Pantelimon. A fost nevoie să fie intubată în urma unor complicații apărute ca urmare a unor intervenții chirurgicale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre