Simona Ionescu / Redactor Șef

În paradisul iubirii unui cuplu cunoscut: el – prezentator tv, ea – membră CNA. „După șase luni m-a lăsat să o țin de mână”

În paradisul iubirii unui cuplu cunoscut: el – prezentator tv, ea – membră CNA. „După șase luni m-a lăsat să o țin de mână”
Prezentatorul emisiunii „Vorbește Lumea”, Dan Cruceru și fostul politician, Cristina Pocora, acum membru CNA, au o relație de peste 15 ani și doi copii frumoși. Cruceru povestește cum a cucerit-o pe Cristina și ce remedii au găsit cei doi pentru ca relația lor să funcționeze cât mai bine.

S-au cunoscut în urmă cu foarte mulți ani, în 1998, pe vremea când Cristina Pocora era politician, iar Dan Cruceru jurnalist la Prima TV. „Eu tot îl vedeam pe acolo, îmi tot zicea „Sărut-mâna”, iar eu făceam glume cu colegii lui din presă, cu care eram mai apropiată, şi-i întrebam cine-i frumuşelul ăla”, povestea, în urmă cu ceva vreme, Cristina Pocora.

La rândul lui, Dan Cruceru spune că se simțea, oarecum stânjenit, având în vedere că el era jurnalist, iar Cristina Pocora secretar în Guvernul României.

„Am insistat mult s-o scot la o cafea, pentru că ea era o doamnă, iar eu un jurnalist începător. Pe atunci era la modă să suni omul. Şi am sunat-o. I-am zis că e o invitaţie profesională, dar neoficială. Prima dată când ne-am văzut, chiar am discutat doar profesional, apoi am invitat-o din nou la o cafea. Şi am băut cafele vreo şase luni de zile. Într-un final, m-a lăsat s-o ţin de mână. Iar după alte şase luni, am primit un raft în apartamentul în care locuia ea. A fost un fel de cadou de Moş Nicolae, parcă. Cristina face cadouri memorabile. Şi uite-aşa, cu glumele ei, cu bunătatea mea, am reuşit să supravieţuim împreună”, a completat Dan Cruceru, pentru OK Magazine.

Cristinei Pocora i se spune „roșcata supremă”

Dan Cruceru își numește soția ”roșcata supremă”. Și în ziua de azi, Dan Cruceru își mai aduce aminte cum, la început, când a cunoscut-o, îl treceau fiori reci pe șira spinării. De ziua, ei, Cruceru i-a transmis soției un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi ura La mulți ani și își declara dragostea. „I se spune “roșcata supremă”. Unii chiar simt fiori reci pe spinare când o întâlnesc. Bine, n-am să vă mint, am trăit și eu senzația asta la începuturi. Dar, dacă te lasă să o descoperi, realizezi că e cu totul altfel. Sensibilă, iubitoare, implicată, super, super-mișto. E ziua ei azi și mi-e dificil să găsesc cuvinte pentru a exprima ce simt pentru cineva cu care trăiesc deja de aproape jumătate din viață, cu care împart totul și de care sunt legat atât de profund”, scria, recent, fostul prezentator de la Survivor și  Vorbește lumea, pe pagina sa de Facebook.

„Nu ne culcăm niciodată supărați”

Acum au doi copii, o fetiță și un băiat. El la tv, ea la Consiliul care supraveghează televiziunile și radiourile. Cei doi spun că, oricât de grea ar fi ziua sau chiar dacă se mai și ceartă, au o regulă de aur: nu se culcă niciodată supărați.

„Suntem de 15 ani împreună și încă ne iubim, ba chiar foarte mult. Ne arătăm afecțiunea zilnic, chiar și fără cuvinte. Nu e plecare din casă fără să ne pupăm de despărțire. Nu adormim fără să ne strângem măcar mâinile sau fără să ne înghiontim picioarele. V-am zic că Dan-Christian doarme între noi. Nu ne culcăm niciodată supărați. Ne certăm până ni le lămurim pe toate, dar nu dormim separat și supărați. Declarații mari facem ocazional: ea îmi cumpără un salt cu parașuta, iar eu, ei, o geantă de fiță”, a declarat Dan Cruceru pentru Libertatea pentru femei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre