Simona Ionescu / Redactor Șef

În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă

În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă
Partea mai bronzată a trupei Alb și Negru, Kamara, nu a avut o viață roz. Dar totul e bine când se termină cu bine.

Viața lui Kamara a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar artistul nu se lasă. Însă amintirile nu se uită.

În urmă cu 17 ani, Andreea Marin a făcut un gest uluitor pentru Kamara. Imaginile au fost scoase din arhivă

Sunt puțini cei care știu că simpaticul Kamara Ghedi nu a avut o viață lipsită de griji. Artistul este rodul iubirii dintre studentul Laye și Floria, mama sa, o frumoasă blondă și mai are încă două surori (una din prima căsătorie a mamei) și un frate. În anul 1985, Floria a plecat cu copiii, Ghedi, Musty și Saran, în Guineea Franceză, țară natală a lui Laye, tatăl fraților Kamara.

Și-a pierdut mama în 2014

Relația artistului cu mama sa a fost foarte strânsă, iar în anul 2005, după opt ani în care n-o mai revăzuse, Andreea Marin i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. L-a invitat în emisiunea Surprize, surprize și a adus-o acasă pe cea care i-a dată viață. Un moment pe care Kamara nu-l va uita niciodată și pentru care îi va mulțumi totdeauna Zânei.

 

În 2014 însă, acesta a primit o mare palmă de la viață după ce mama sa a trecut la cele veșnice, în urma unei boli cumplite. Cântărețul spune însă că a plecat fericită că a văzut ecografia cu nepotul ce urma să vină pe lume.„Vreau să țin minte lucrurile frumoase. Așa e viața. Un suflet pleacă, altul vine.

Așa cum vrea bunul Dumnezeu. Mă duceam într-o stare, în alta. Aș fi vrut să își cunoască nepotul. Măcar a vazut ecografia. Dacă nu era Oana lângă mine, îmi era mai greu. Nu ne așteptam să moară, încă se mai putea face ceva. Situatia s-a complicat după ce doctorii i-au amputat un picior”, a mărturisit Kamara pentru Wowbiz.

Kamara mai are o fiică dintr-o relație anterioară

Puțini sunt cei care știu că artistul a devenit tată pentru dată la vârsta de 23 de ani, când era student la Facultatea de Jurnalism și are o fată superbă. Tânăra se numește Ștefania Sara și seamănă mult cu artistul, Kamara mărturisind cu ceva timp în urmă că îi calcă pe urme, fiind extrem de talentată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre