Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un mandat de arestare pe numele lui Marylin Manson

Încă un mandat de arestare pe numele lui Marylin Manson
Poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele Brian Hugh Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. Măsura are legătură cu acuzaţii de agresiune, relatează BBC.

Marylin Manson merge la pușcărie, are toate șansele. Două capete de acuzare îl vizează. E vorba de o agresiune. Plângerile au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani, de un operator video. Ele au loc în urma unui concert din orășelul Gilford din New Hampshire ce a avut loc în 2019.

Poliţia din New Hampshire a afirmat într-un comunicat că că Manson şi agenţii lui „ştiu despre mandat de ceva vreme”, dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde învinuirilor.

Încă un mandat de arestare pe numele lui Marylin Manson

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la o amendă de până la 2.000 de dolari. În același comunicat al poliției se precizează că nu este vorba de agresiune sexuală. Oamenii legii au decis că e necesar să comunice și acest detaliu, având în vedere numărul mare de acuzații din această zonă care au vizat vedete, în ultima vreme.

Două femei l-au dat în judecată pentru agresiuni de altă natură

Până acum Marylin Manson nu a făcut nicio declarație publică pe acest subiect.  Problemele din New Hampshire apar după ce, la începutul acestei luni, artistul a fost dat în judecată de o fostă asistentă. Aceasta îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles. În replică, managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

Dar Manson a fost dat în judecată și de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.  Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

Procesul și mandatul de arestare urmează altui moment plin de ghinion pentru cântăreț. La începutul acestui an, Marylin Manson a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings. Decizia a fost luată după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani.

Sursa foto: Instagram

Alexandru Ciucu face marele anunț despre divorțul de Alina Soresscu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre