Simona Ionescu / Redactor Șef

Incendiu de Crăciun la casa copilăriei lui Beyonce. Pompierii au ajuns în trei minute

Incendiu de Crăciun la casa copilăriei lui Beyonce. Pompierii au ajuns în trei minute
În prima zi de Crăciun, casa copilăriei lui Beyonce, unde artista a locuit până la vârsta de cinci ani, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au ajuns în câteva minute.

Un incediu a izbucnit în ziua de Crăciun în casa unde a locuit artista Beyonce. Pompierii și-au făcut treaba ireprošabil și au reușit să salveze locuința din cartierul Third Ward din Houston, Texas.

Potrivit Houston Chronicle, incendiul la casa unde a copilărit Beyonce a izbucnit pe 25 decembrie, în jurul orei două dimineața. Cu ajutorul pompierilor care au ajuns imediat, actualii locuitori au reușit să iasă în siguranță. Nu au fost raportați răniți. Până la sosirea acestora, etajul al doilea al casei era deja cuprins de flăcări.

Incendiul a fost stins în zece minute

„Pompierii au făcut o treabă excelentă. Voi spune că, în mai puțin de 10 minute, am reușit să stăpânim foarte bine acest incendiu”, a declarat șeful Departamentului de Pompieri din Houston, Justin Barnes pentru postul local de televiziune KTRK. Cauza incendiului este în curs de investigare.

Familia lui Beyonce a cumpărat casa în anul 1982

Familia celebrei cântărețe Beyonce a achiziționat casa în anul 1982. Vedeta a fost văzută făcând fotografii ale proprietății atunci când s-a aflat în orașul natal pentru turneul său „Renaissance World Tour” în septembrie. Deși Beyoncé și familia ei nu mai locuiesc în casa din blocul 2400 de pe Rosedale Street, locația este considerată un „punct de reper iconic” pentru fanii muzicianului, potrivit KTRK. Locuința din cartierul istoric Riverside Terrace a fost construită în 1946.

Incendiu la casa copilăriei lui Beyonce

„Era ca o petrecere în pijamale continuă la noi acasă”

Deși câștigătoarea unui premiu Grammy este acum un superstar, ea rămâne aproape de rădăcinile sale din Houston. Cu ceva timp în urmă, artista a vorbit despre cum era să trăiască în Texas când era tânără, amintindu-și despre cum își petrecea timpul cu prietenii ei acasă. „A crește în Houston a fost distractiv. Întotdeauna aveam o curte imensă în care ne jucam. Mama mea le permitea prietenilor mei să vină tot timpul; era ca o petrecere în pijamale continuă la noi acasă.

„Ai parte de oameni drăguți din sud cu o atmosferă de oraș”

Când le descriu Houston prietenilor care nu au fost niciodată aici, trebuie să le spun mai întâi că nu, nu este ca în filmele country pe care le vedeți la televizor! Îmi place să descriu Houston ca fiind un loc minunat pentru a crește o familie. Ai parte de oameni drăguți din sud cu o atmosferă de oraș.

Poți cumpăra o casă grozavă într-o gamă de prețuri care să se potrivească veniturilor tale. Cel mai grozav lucru este că, indiferent dacă tu sau copiii tăi sunteți pasionați de artă, sport, muzică, afaceri etc., există un loc în care să vă dezvoltați și să învățați toate aceste lucruri chiar aici, în Houston”, a spus Beyonce. Artista consideră că Houston este casa ei pentru totdeauna. Atât mama lui Beyonce, Celestine, cât și tatăl ei, Matthew, continuă să locuiască în Texas.

Sursă foto: news.sky.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre