Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe procesul lui Dorian Popa. Cântărețul riscă cinci ani de închisoare

Începe procesul lui Dorian Popa. Cântărețul riscă cinci ani de închisoare
Zi grea pentru Dorian Popa, care astăzi are prima înfățișare în procesul în care trebuie să răspundă pentru faptul că anul trecut a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Dorian Popa a tras aer adânc și speră ca procesul în care este implicat să se termine cu bine. Situația prin care trece e complicată, iar dacă va fi găsit vinovat, cântărețul riscă cinci ani de închisoare.

Dorian Popa a fost prins de oamenii legii pe 27.10.2023 sub influența drogurilor

Dorian Popa a ajuns astăzi la Judecătoria Cornetu, unde magistrații vor evalua situația complicată prin care trece.

Conform rechizitoriului întocmit de oamenii legii „la data de 27.10.2023, orele 22:00, organele de poliție din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27.10.2023, în jurul orei 21:15, numitul P. D. L. a condus autoturismul marca Lamborghini Huracan, cu număr de înmatriculare….

Pe str. Fortului, în localitatea Domnești, jud. Ilfov, din direcția Str. Foișorului către DNCB, fiind sub influența substanțelor psihoactive“.

„Am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ”

Dorian Popa va da socoteală în fața oamenilor legii

După acest episod, Dorian Popa a înțeles că a greșit foarte rău și a transmis un mesaj în care le-a cerut scuze tuturor celor care îl iubesc. Artistul a recunoscut că a consumat canabis cu câteva zile înainte de a fi prins de poliție.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a spus Dorian Popa pe contul de socializare după momentul neplăcut. Artistul a mărturisit că „a fost cea mai mare prostie din viața mea” și a spus că niciodată nu se va mai întâmpla.

Cât de periculos e consumul de canabis

Potrivit informațiilor oferite de specialiști, canabisul este cel mai consumat drog la nivel european. Potrivit unui studiu al Observatorului European pentru Droguri și Toxicomanie, în ultimii ani milioane de persoane sub 15 ani au consumat această substanță periculoasă.

Cei care iau acest drog pot deveni dependenți fizic dar și psihic și se pot confrunta cu deteriorarea sau reducerea memoriei, precum și reducerea abilității de concentrare și coordonare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre