Simona Ionescu / Redactor Șef

Incident aviatic cu Tom Cruise. Gestul vedetei a fost halucinant

Incident aviatic cu Tom Cruise. Gestul vedetei a fost halucinant
Credeți că numai în București aterizează elicopterele pe unde  apucă? Supă oprirea spectaculoasă a americanilor în intersecție, iată că un alt american ajunge să facă același lucru. Aproximativ.

Un incident aviatic cu Tom Cruise protagonist a avut loc în Warwickshire. Luni, protagonistul din Misiune Imposibilă a surprins teribil o familie când a aterizat direct în grădina lor. Actorul în vârstă de 59 de ani se află în prezent în Marea Britanie, filmând cel mai recent film din seria care se identifică cu el. În prezent, vedeta filmează la Grand Central din Birmingham alături de Hayley Atwell.

Incident aviatic cu Tom Cruise

Totul a decurs ca în filme. Alison, proprietara grădinii,  a fost informată că terenul ei era necesar pentru ca un elicopter să aterizeze pentru un „VIP”, deoarece aeroportul din apropiere a fost închis temporar, scrie Daily Mail. Ea s-a trezit în curte cu nimeni altul decât Tom Cruise.

Triplul câștigător al Globului de Aur s-a pozat cu proprietarii terenului pe care a aterizat, dar a și oferit o plimbare cu elicopterul copiilor din respectiva familie și prietenilor lor.

Într-o relatare la BBC, Alison a dezvăluit: „M-am gândit că ar fi drăguț pentru copii să vadă elicopterul aterizând în grădină. „El, Tom Cruise, a sosit și cand a ieșit din elicopter a fost „Wow!”. S-a dus direct la copii pentru o discuție, apoi a venit și ne-a salutat și ne-a mulțumit foarte mult”, a relatat femeia.

Tom Cruise, nu a ezitat să le ofere copiilor lui Alison o călătorie cu elicopterul, pilotul său luându-i într-un zbor de agrement. Alison a descris ziua ca fiind „incredibilă” și „suprarealistă”.

Aventurile lui Tom Cruise nu se opresc aici

După cum știți, Tom își interpretează personal faimoasele cascadorii în filmele sale de acțiune – și se pare că parașutismul și efortul susținut l-au lăsat foarte înfometat sâmbătă seara. El a consumat nu unul, ci doi Chicken Tikka Masala, care costă 19,45 lire sterline fiecare. Actorul a mers pe strada Newhall din „orașul celor o mie de meserii”, unde a petrecut două ore la restaurantul indian Asha’s, și de unde nu a plecat înainte de a lăsa personalului un bacșiș generos de 60 de lire sterline.

Pe Twitter-ul restaurantului putem găsi o postare de mulțumire. „A fost o plăcere absolută să-l întâmpin pe Tom Cruise la Asha la Birmingham ieri seară. Tom a comandat faimosul nostru Chik Tikka Masala și i-a plăcut atât de mult încât, de îndată ce a terminat, a comandat totul din nou. Cel mai mare compliment!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre